YESTERDAY (WHEN I WAS BOXING IN FRONT OF A VIDEO CAMERA)

Igår var jag på inspelning med Asics och Yeay! För första gången på länge fick jag håret stylat, kände mig så snygg att jag kände mig tvungen att dokumentera ögonblicket i make up-spegeln. Sedan fick jag veta att teamet planerat att jag skulle boxas framför videokamerorna och blev paniknervös. Jag känner att jag har bra kontroll på mina poser när det kommer till foto, men video är jag inte lika bekväm med. Addera temat ”sport” för att transportera mig LÅNGT utanför min comfortzone.

Here’s some BTS pics from yesterday when I was recording a video with Asics and Yeay! For the first time in a long time I got my hair styled, and I felt so pretty that I had to document the moment with my phone in the make-up mirror. But then I got to know that the team had planned for me to do some boxing in front of the cameras and suddenly got super nervous. I feel that I have good control of my poses when it comes to photos, but I’m not at all that comfortable with video. And the theme ”sports” takes me far outside my comfort zone.

Plötsligt stod jag då mitt i studion med teamet framför mig, med boxningshandskar på händerna och en boxningsboll vid min sida. Jag boxades ju faktiskt en kort period när jag var liten, men kan inte säga att det kändes som någon tröst just då. Vid sådana tillfällen får man bara bestämma sig för att skita i hur man ser ut eller hur mycket man gör bort sig och bara köra.

Suddenly I was in the studio with the team in front of me, with boxing gloves on my hands and a boxing ball at my side. In fact, I used to go boxing when I was much younger, but I can’t say that felt like a comfort at the time. In moments like these, you just have to decide to stop caring about how you look or if you’re being embarrassing, and just go for it.


pants from Loavies

Jag hade skitkul! Vi satte på fet musik och så körde jag på. Fick feeling och matade jabbar, hookar och sparkar (haha). Jag har verkligen INGEN ANING om hur bra videon blev, men det kändes fett befriande i alla fall.

I had so much fun!! We put on some good music and then I just punched and kicked away. I really have ni clue if the video turned out good or not, but it felt really liberating.

Efteråt belönades jag med prosecco i plastmugg, och sedan promenerade jag hem med ett leende på läpparna och spenderade kvällen framför projektorduken med Sean och Gösta.

Afterwards I was rewarded with prosecco in a plastic cup, and then I walked home with a smile on my lips and spent the evening in front of the tv with Sean and Gösta.

One response to “YESTERDAY (WHEN I WAS BOXING IN FRONT OF A VIDEO CAMERA)

  1. Lucie skriver:

    Isn’t it a little intimidating sometimes?? I really like your hair by the way!
    Lucie, xx

    http://thefrenchpier.blogspot.com/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.