HEY BARISTA

wo1

Namnlöst-4

wo2

Jag vet inte om jag är sist på bollen nu (oatly finns inte i de flesta matvarubutiker i Berlin ännu), men har ni testat oatly’s kaffemjölk? HERRE MIN GUD vad god den är. Jag har alltid älskat havremjölk men valt bort det eftersom den alltid skär sig i kaffe, men denna blandar sig alltid fint i koppen och är dessutom sjuuukt krämig och god att dricka som den är. Jag vill inte veta hur många förpackningar jag förbrukat sedan jag kom till Sverige men alltså jag lovar att det är minst… för många. Haha. STORT tips till alla, veganer som icke-veganer!

I don’t know if I’m the last one discovering this (Oatly isn’t available in most supermarkets in Berlin yet), but have you tried Oatly’s coffee milk? OH LORD MY GOD how good it is. I’ve always loved oat milk, but almost never buy it because it always curdle in coffee, but this is always fine and smooth with the coffee and it’s taste is so creamy and delicious that you might as well drink it as it is too. I don’t know how many packages I used since I came to Sweden before xmas but I can promise you that it’s at least … too many. Haha. I recommend it strongly to everyone, vegans and non-vegans!

4 responses to “HEY BARISTA

 1. amanda skriver:

  HEJA OATLY

 2. Ebba skriver:

  Har faktiskt testat det idag då vi inte hade vanlig mjölk hemma och ska börja utesluta mjölkprodukter ett tag. Hade det i mitt té och det var ett perfekt komplement till sockret jag har i, det blev så gott!

 3. ISA skriver:

  Visste inte att det fanns en speciell kaffemjölk, men lät ju fett najs! 😀

 4. natalie skriver:

  åh, älskar oatly!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.