Alla är högt över staden

Hej vänner. Har haft en underbar helg med knäppaste/grymmaste/bästa tjejerna. Pratat och skrattat inpå småtimmarna, sovit alltför länge, blivit utkörda från släktkalas och hamnat på hamnis, käkat vegansushi med balla människor. Kameran måste jag definitivt bli bättre på att ta med mig, så i brist på annat så får ni en lite lagomt random bild på Ville från tidigare i vintras. Resten av kvällen ska jag dessvärre ägna åt att stärka mitt aningen dåliga förhållande med SO-boken, vi får se hur det går med det. Ha det fint allehopen!

Translate: Hi guys! I’ve been hanging with my friends almost the entire weekend, which has been really great, but now I have to pick up my schoolbooks. I had almost forgot the test on tuesday! So the rest of the night I’m going to, that’s right, study. I hope you’ll have a more exciting night than me! Later guys!

19 responses to “Alla är högt över staden

 1. marta skriver:

  are you really only 15 years old?
  OMG you’re so beautiful!
  love your hair color, stunning red.

 2. signe skriver:

  Har du sålt din systemkamera än ? skulle vara verkligt intresserad 🙂

 3. Amanda skriver:

  Själv håller jag just nu på att förstöra mitt ganska trevliga förhållande med SO-boken. Att skriva om gubbar från första världskriget är inte min grej tror jag…

 4. Josefine skriver:

  Men gud vilken fin bild!! 😀

 5. Ebba Zingmark skriver:

  signe: nej, den är inte såld än 🙂 Lägger upp en liten annons på bloggen så fort jag bestämt mig för vilka objektiv jag ska behålla!

 6. cosima skriver:

  I wonder how you do it that everything is blurry, except the dog. he is so central and sharp.

  And one more question: what program you used for the background (stars)

  otherwise, I wish you a nice sunday evening and a successful week!

  grettings, cosima

 7. STYLE CRUSH skriver:

  ÄLSKAR BILDEN! 🙂

 8. Molly skriver:

  Håkan Hellström 🙂 <3
  hehe…

 9. ebba skriver:

  NEJ du ska berätta om vi har praso imorrn!!??

  Snälla Ebba :):):)))

 10. marta skriver:

  please answer to my question!
  how old are you?

 11. Raspberry Jam skriver:

  I wish you good luck!

  Cute photo!

  http://sweetraspberryjam.blogspot.com/

  XOXO

 12. Nathalie skriver:

  Hej Ebba! Jag måste bara kommentera nu, även fast jag brukar vara dålig på det 🙂 (Sorry about that)

  Du lyssnar på så bra låtar. Nästan alla låtar du tar citat ur eller säger att du gillar är låtar som jag haft som favoritlåtar hur länge som helst.

  Du tar fantastiska foton och du är jättevacker och det faktum att du är så ung slår mig bara när jag tänker på att vi verkar vara rätt lika, för då måste jag lägga till att jag är 20 och du är… 15? 16? 🙂

  Dina kläder är ju också to die for och jag önskar att jag visste bättre hemsidor att beställa ifrån, för här i Skellefteå finns det inte mycket affärer :/

 13. Ebba Zingmark skriver:

  marta: I’m 15! 🙂

 14. Ebba Zingmark skriver:

  Nathalie: Åh, tusen tack för din fina kommentar. Ang. webshoppar kan jag göra ett inlägg om det snart! 🙂

 15. Elin skriver:

  vilken kanonhelg! 😀

 16. Adèle skriver:

  tuff bild!

 17. Izzzy skriver:

  beautiful! Izzy x x

  izzymelhuish.blogspot.com

 18. Youngseo skriver:

  good luck for your test 🙂
  ur so amazing girl !

 19. rebecka skriver:

  åh rubriken! håkan<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.