A YEAR FROM NOW- NOVEMBER 2013

lbtb1

lbtb2 lbtb3 lbtb4 lbtb6 lbtb7 lbtb8 lbtb9 lbtb10 lbtb11 lbtb12

Medan jag drar på forever21-event med Siri och Kajsa bjuder jag er på en liten tillbakablick. Såhär såg jag nämligen ut på Umeås gator i november förra året! November 2013 var en ganska stillastående månad. Jag hade massor av keramik och bild i skolan och på sidan jobbade jag på med pr-videon för min kollektion samt bloggen. Den femte looken är nog min favvo, är ju en sådan sucker för androgynt! vilken gillar ni bäst?

While I’m off to a forever21 event with Siri and Kajsa I’ll give you guys a little flashback- here’s how I looked while walking the streets of Umeå in November last year! November 2013 was a rather calm month. I had lots of cheramics and art lessions in school and on the side I worked on with the promotional video for my collection as well as my blog. The fifth look is probably my favorite, you know that I’m such a sucker for androgynous looks! Which one is your fav? 

10 responses to “A YEAR FROM NOW- NOVEMBER 2013

 1. Jag gillar alla outfit bilder! Men nr. 10 är min favorit.
  Katarina x

 2. Sigrid says:

  Alltså bara en fråga: hur mycket kläder har du egentligen?!?! ;P Jag har följt din blogg i ca 6 månadar nu, och det är inte ofta jag känner igen plagg (faktiskt i princip aldrig). Speciellt inte från dina tillbaka-blickar! Vad gör du med alla kläder egentligen? 🙂 Eller har du en enooooorm garderob? Det är så sjuuukt många fina kläder i inlägg som det här, så varför använder du dem inte mer? hehe… 😛

 3. Agnes says:

  Jag älskar den näst sista! Strumperna <3 och den svarta enkla kappan så stilrent men går att piffa till det gillar jag. 😀
  Hoppas forever21-event blir roligt! 🙂

 4. Myhrans says:

  Jag gillar nog den andra och sjätte looken mest, de är verkligen himla snygga! 🙂

 5. ISA says:

  så olik, men ändå så lik! lite skillnad ume-berlin kan jag dock tro 😉

 6. Shannon C says:

  The sixth outfit has been one of my favourites since it was new! But they’re all great!

 7. I started to follow you with those looks!

 8. sara says:

  I love your sporty style…ALWAYS. Skater one!!!!

  http://7-sevendays.blogspot.it/

 9. Olivia says:

  Alltså det lockiga håret på outfit nummer 3!!! Älskar det! Hur fick du till det?

Comments are closed