THINGS I WEAR AT HOME

GLAD söndag mina vänner.

Happy Sunday amigos!

Jo! Jag spenderar ju väldigt mycket tid hemma, eftersom jag både jobbar från vårt hemmakontor och dessutom pluggar hemifrån, på distans. Vanligtvis har jag ju ingen riktig anledning att klä på mig något spexigt eftersom de enda jag har att impa på är högst subjektiva Sean och eventuellt kassörskorna i matbutiken. Så jag tänkte visa er vad jag brukar ha på mig hemma när jag helt enkelt inte har några yttre faktorer som påverkar mig utan mest går på lust och komfort. Det är ju faktiskt så jag ser ut större delen av tiden, men sällan det jag dokumenterar. Först ut är klassiska kombon högmidjade jeans och SVINMJUK tröja. Och mina egna brillor såklart för de ÄR faktiskt riktigt bekväma.

I spend a lot of my time at home, since I work from our home office and also study from home. So I usually have no reason to dress up, because the only ones I have to impress are highly subjective Sean and some days the cashiers in the grocery store. I thought I’d show you what I usually wear at home when I simply don’t have any external factors that affect me, but completely base my clothes on my mood and comfort. First off is this classic combo: high-waisted jeans and incredibly soft sweater. And my own glasses (of course).

En annan favvo är tröj-klänningar. Har ett gäng såna nämligen, och det säger ju sig självt att det är något av det bekvämaste man kan ha på sig.

Another favorite is the sweater dress. I actually own a whole bunch like this one, and it’s obviously one of the most comfortable things anyone can wear.

Sist men inte minst blir det MYCKET underställs-liknande kläder. Jag är, som ni märker, ingen som behöver ”klä upp mig” för att komma in i rätt mode på kontoret. Njuter av lyxen att få klä mig i stretchmaterial från topp till tå, haha. Hur funkar ni med sånt, drar ni gärna på er skjorta och kostymbrallor när ni ska vara duktiga?

Last but not least, I wear a lot of clothes that’s somewhere in between ”long underwear”, pyjamas and actual basics.  I am, as you notice, not a person who needs to ”dress up” to get the in the right work-mode in the office. Instead I’m taking the opportunity to dress in stretch materials from head to toe, haha. How are you guys with that, do you rather wear a blazer in the office when you’re working or are you a sucker for comfort?

2 responses to “THINGS I WEAR AT HOME

  1. Ella skriver:

    Vart kommer jeansen ifrån? Är det Eytys? Älskarrr modellen och de ser sådär riktigt långa ut som brukar va omöjligt att hitta när man är 180 cm. Kram<3

    1. ebba skriver:

      FEEL YOU! Helt omöjligt är det! Jag har länge kikat på etytys, men dessa hittade jag faktiskt på en second hand i San Francisco. Kram!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.