SNAP SNAP SNAP

in1

in2

in3

in5

in4

Hej på er gullisar! Idag är min sista dag i Umeå innan jag flyger hem till Berlin så därför vill jag ta den tillvara till 100%. Spendera kvalitetstid med syrran, pussa på hundarna och käka middag med vänner (och förhoppningsvis hinna packa lite också… typiskt mig att lämna det till sista stund).
Medan jag pysslar med det ovannämnda tänkte jag ge er en drös snapshots från mina två veckor här i Sverige. Jag har dj’at för första gången, gått massor av promenader i skogen med hundarna, blivit intervjuad av LaLinda, firat jul och nyår och varit i stugan för första gången sedan i somras. Det har varit omöjligt att hinna med allt jag velat göra men såhär i efterhand är jag nöjd med min första hemvändar-jul. Och ASPEPPAD på en vår i Berlin såklart!

Hey sweeties! Today is my last day in Umeå before I fly home to Berlin so therefore I’ll utilize these 24 hours to the maximum. I’ll spend quality time with my sister, cuddle with the dogs and eat dinner with friends (and hopefully have time to pack a little too … typical me to leave that until the last minute).
While I’m busy doing all that, I’ll give you a bunch of snapshots from my two weeks here in Sweden. I’ve been a dj for the first time, taken lots of walks in the woods with the dogs, been interviewed by LaLinda, celebrated Christmas and New Year and devoted two days to haning out in my cottage for the first time since last summer. It has been impossible to do everything I wanted to do but now afterwards I’m satisfied with my first home coming christmas. And SUPER EXCITED about spending this spring in Berlin of course!

5 responses to “SNAP SNAP SNAP

  1. ebba says:

   Thanks 😀

 1. Ivana says:

  amazing photos 🙂
  To visite Berline is my dream ♥

 2. Tovvsan says:

  Mycket fina bilder!

 3. Liz says:

  love these pics

  Giveaway on my blog!

  http://hashtagliz.com

Comments are closed