SHOUTAWAY!

shout3

shout2

shout1

Dags för ett fredagstips! Alltså jag är ju en app-älskare av rang och är alltid tidig med att testa nya grejer, allt från jodel till periscope. För några dagar sedan fick jag nys om den alldeles nylanserade appen Shoutaway, som inte bara är interaktiv i “cyberspace” utan har som mål att styra upp verkliga möten. Allt som tar vårt umgänge från chattar till verkligheten är så himla värt att embrace:a, eller hur? Konceptet går ut på att användarna kan “checka in” på olika ställen för att berätta för sina vänner var man befinner sig, till exempel för att styra upp en spontan fika eller aw. Hur nice??? Självklart fungerar det bäst om så många som möjligt använder appen, så bli medlem tipsa alla dina kömpisar att göra detsamma! Kanske kan styr ni ihop något kul i fredagsvimlet tack vare det, haha. Detta inlägg är ett samarbete med Shoutaway men alla ord är mina egna och helt genuina. Jag diggar verkligen detta koncept. Happy friday!

Ohh, I love apps and I think I’ve found a new favorite one. It’s called Shoutaway and it’s basically made for making people hang out more in reality and less through cyberspace. It has only launched vailable in Sweden so far, but keep an eye at it because I have a feeling that this will spread all over the world very soon.

4 responses to “SHOUTAWAY!

 1. Nato says:

  OMG Ebba! Where are your bangs?

  1. ebba says:

   haha, two words: hair pins!

 2. Beatrice says:

  Det låter jättekul och jag gick in på Google Play för att ladda ner – men den finns inte. Om du nu får spons för detta kan jag tycka det är trevligt med i alla fall en liten sidenote att appen bara finns till iPhone, eftersom du antagligen har en hel del läsare som använder android-system.

  1. ebba says:

   Haha, ja- antar att jag lever i en liten iphone-bubbla haha. Tack för infon!

Comments are closed