R*E*D

reddd1

ÄNTLIGEN börjar jag längta efter att klä mig färgglatt igen! Det senaste året har jag verkligen fått kämpa för att bära roligare nyanser än svart, vitt, grått och beige, men nu känner jag för första gången på flera månader att det börjar klia i fingrarna när jag ser härliga klara och mustiga färger. Helst skulle jag vilja klä mig i olika nyanser av rött från topp till tå, och gärna göra lite fulsnygga matchningar av varm orange-röd och oxblodsröd (som jag för första gången kan bära nu när jag inte längre är ginger). Har lite visioner i huvudet som jag ska försöka förverkliga på London Fashionweek, stay tuned!

FINALLY I’m starting to craving for colorful outfits again! The past year I’ve really been having to force myself to wear more interesting colors than black, white, gray and beige, but now for the first time in several months I get super excited when I see bright and rich colors. Ideally I’d like to dress in different shades of red from head to toe, and maybe make some akward combinations of warm orange-red and cool burgundy (which I for the first time can wear now when I’m not ginger anymore). I have some really cool outfit ideas in my head that I’ll try to make reality of at London Fashion Week, stay tuned!

6 responses to “R*E*D

 1. lovelylizy says:

  I love red ,so amazing red outfits. Love

  1. ebba says:

   Thanks 😀 xx

 2. ISA says:

  Vilket härliga kollage! det kanske är SÅ man ska göra hösten mindre deppig, FÄRG? <3

  1. ebba says:

   Ja, det tror jag är en bra ide! jag tänker köra på massa färg i höst. Kram <3

 3. Agnes says:

  Åh rött är veklingen ur snyggt. Någon sa till mig att det är höstens nya svarta. <3

  1. ebba says:

   Ja jag håller verkligen med, rött känns superrätt just nu. Puss och kram! 🙂

Comments are closed