NEW YEAR’S PREP

NYÅ

NYÅA

Haha, har provat igenom halva min garderob och hittar ingenting att klä mig i på nyårsafton. HUR är det ens möjligt när man har så löjligt mycket kläder som jag har? Jag är så otroligt dålig på att slänga kläder, jag har ett enormt stash av gamla dr martens, emilkepor och 2hand-tjocktröjor från urminnes tider här i Umeå. Blir att panikshoppa något glittrigt på stan imorgon. Helst vill jag ju se ut ungefär såhär:

Haha, I’ve tried eeeverytning in my wardrobe now and I seriously can’t find a single garment to wear on New Years Eve. How is that even possible for a person with so ridiculously much clothes as I have? I am so incredibly bad at throwing clothes, I have a huge stash of old Dr Martens, caps and 2hand sweaters from back in the days here in Umeå. I’ll have to last minute-buy something sparkling in town tomorrow. All I want is to look something like this:

nyyyå

Är sjukt sugen på att försöka mig på glammiga silver-ögonbryn?! Vet inte om det är möjligt i praktiken men vad tusan, jag kanske gör ett försök. Lovar att visa hur det slutar sen, haha! x

Hmmm I might try making my eyebrows silver? I don’t even know if it is possible IRL, but oh well, I might make an attempt. Promise to show you what I end up wearing on new years, haha! x

5 responses to “NEW YEAR’S PREP

 1. Natasja says:

  I am really curious how silver eyebrows will look!

  1. ebba says:

   Exciting, huh?! Haha

 2. Diem says:

  Hej Ebba! Jag undrar var du fick bilden i mitten från?! Helt kär, men Google Images var inte till nån hjälp. Och kör på silverbryna!! Testade grön ögonskugga på mina svarta bryn och det funkade hur bra som helst!

  1. ebba says:

   Är det sant?! måste testas!! Tack för tipset! Bilden finns på min pinterest: https://www.pinterest.com/ebbazingmark3/glitt/

Comments are closed