HOW I DRESSED IN MAY 2014

image

image

image

image

image

image

image

God förmiddag på er! Tog en day off från bloggen igår då jag inte hade tillgång till min laptop på hela dagen. Nu är jag tillbaka! Detta är hur jag såg ut i maj 2014, ett år från nu alltså. Vilken bild gillar ni mest? Jag måste säga den sista eftersom jag verkligen minns hur det luktade av nyutslagna träd och nyklippt gräs den kvällen.

Good morning! Took a day off from the blog yesterday since I didn’t have any access to my laptop for the whole day. Now I’m back! This is how I looked in May 2014. Which picture do you like most? I must say the last one because I really remember how it smelled of newly blossomed trees and freshly cut grass that night.

8 responses to “HOW I DRESSED IN MAY 2014

 1. ISA says:

  med risk för att låta jääävligt fjäskig men jag gillar alla. Dels för att du rockar dem så, men också för att de ser så JÄKLA SOMRIGA ut!!<3

  1. ebba says:

   Ja, fatta att det redan är maj! Nu kan man snart gå klädd såhär! <3

 2. Beatrice says:

  Alltså, jag diggar ju den översta stenhårt! Egentligen är alla snygga, men den översta fångar min blick riktigt rejält. Och vart är det bilderna med ögat är tagna!? Ser fett coolt ut!

  1. ebba says:

   Tack:) De är tagna i Dallas!

 3. Majken says:

  Tycker om alla, men den sista är absolut min favorit! Vet du vart du köpt den klänningen? (Om den ens finns att köpa nu) Så otroligt fin:)

  1. ebba says:

   Ja, visst är den fin! Den kommer från jumperfabriken http://www.jumperfabriken.se

 4. Myhrans says:

  Gillar den andra allra bäst, du ser så himla glad ut på de bilderna!

 5. Sofia says:

  Andra bilden tycker jag om mest om! Den är så somrig!

Comments are closed