MAKE ENDS MEET

Hej kompisar! Jobbar så att tangenterna glöder här hemma idag: projekt planeras, foton redigeras, budgetar förhandlas och momsredovisningen lämnas in. Hade tänkt sätta ihop ett fint inlägg åt er, men idag fick jag helt enkelt inte timmarna att räcka till. Jag har ju lovat mig själv att bli bättre på att lägga bort jobbet i tid, så istället bjuder jag på dessa bilder på mig och en liten skrutt jag saknar så att det värker i bröstet.
Förresten, jag mammasolade ansiktet i några minuter innan jag började skolan imorse, och de endorfiner som strålarna gav mig har värmt mig hela dagen. Beordrar er alla att stanna upp och mammasola nästa gång ni har chansen, ni kommer att tacka mig. Puss!

Hi guys! I’m so busy my keyboard is glowing today: Projects are planned, photos edited, budgets negotiated and VAT-reports submitted. I was planning to make a nice post for you, but I simply didn’t manage to get the ends to meet time-wise today. You know I’ve promised myself to try to leave the office on time, so instead, I’m giving you these pictures of me and someone I miss so much it hurts.
By the way, the sun was shining sooo bright this morning and the endorphins those sun rays gave me has given me energy all day. Make sure to get out in the sun next time you have the chance, that’s so important this time of the year. Kisses!

2 responses to “MAKE ENDS MEET

  1. sara says:

    I am missing him too from your pics

    http://7-sevendays.blogspot.gr/

    1. ebba says:

      Hahah, I’ll visit him in a month, I promise to take pictures with him then! <3

Comments are closed