Let’s do this!

s3
s2
s1
Photos by Louise Palmberg

Tjuvkik på en look från NY. Resten visar jag i veckan! Alltså GUD vad kul det känns med bloggflytten! Jag jobbar på att ordna ett ordentligt arkiv samt datum och tid på alla inlägg som någon av er nämnde, men i övrigt är jag så glad att det äntligen är officiellt. Weho!

Sneakpeek of a look from NY. I’ll show you the rest later this week! This blog move feels sooo great! I’m working on arranging a proper archive and that the date and time in all the posts as one of you mentioned, but otherwise, I’m so exited that it’s finally official. Weho!

 

17 responses to “Let’s do this!

 1. Elin Tossman says:

  Alltså jag ÄLSKAR din kappa!

  1. ebba says:

   Visst är den nice?! Finns på Monki!

 2. rin handika says:

  awesome outfit! I lovee your hat and bag! <3

 3. Grym outfit som verkligen passar dig! Jag skulle önska att jag ockå hade mer möjlighet att ta outfitsbilder utomhus. Ha en trevlig dag!
  Mvh Anette Starby

  1. ebba says:

   Tack Anette! 😀

 4. Amanda says:

  Hej Ebba! Jag undrar om det kommer att finnas några kategorier här på den nya bloggen? Det är lite lättare som ny läsare att orientera sig på din blogg då! Kram, gillar verkligen din blogg finis!

  1. ebba says:

   Hej Amanda! Yes, jag har kategorier men av någon anledning är de “osynliga” fr tillfället, har har snackat med teknikerna så det kommer lösa sig i framtiden 🙂 Kul att du hittat hit!!

 5. GiaG says:

  I’m really in Love with your coat! Where did you got it?

  Greetings from Germany 😉

  eneebygiag.wordpress.com

  1. ebba says:

   It’s from Monki! Lovely, huh?

 6. what a cool urban outfit!

  looking forward to your awesome posts!

  May I ask what brand and model of camera you’re using? thanks!

  http://style-carnival.blogspot.com/

  1. ebba says:

   I use a nikon d6000 with a 85mm 1,8 lens 🙂

   1. thanks for sharing Ebba!

    toodles xx

 7. Louisa says:

  Skulle du kunna skriva om hur det är att lära sig tyska när en bor i Berlin? Jag pluggar tyska just nu och vill kanske flytta dit i framtiden, men är lite osäker på hur det kommer gå att prata 😉

  1. ebba says:

   Absolut! Jag pluggar inte Tyska just nu iofs, men det är svårt att undvika att lära sig lite ändå! Eftersom Tyska och svenaska är så lika är det väldigt lätt att göra sig förstådd!

Comments are closed