JUST SAY IT

dr4

dr2

dr5

dr3

dr7

dr1
Dress- Motel Rocks, bra- Urban Outfitters, shoes- Sarenza
Photos by the styleograph

Happi saturday! Dags för ännu en stökig dag för mig här i Berlin. Haha, mitt liv just nu är ett skämt. Folk flyttar in och ut, kommer på besök och livsplaner ändras. I dag flyttar jag till exempel in hos Gustaf för att hyra ut min och Siris lägenhet till fyra vänner som kommer hit nästa vecka (då Ebba, som besökt oss i en månad, drar hem). För övrigt har jag just fått veta att flera av mina närmsta ska flytta till Malmö och en annan börja plugga for realz. Samtidigt har jag själv fler uppdrag på G än någonsin och mitt i alltihop måste jag börja förbereda alla detaljer inför Berlins modevecka på riktigt. Wah!
Haha, vet inte om det är ett dugg intressant för er men ah, det är anledningen till att mitt huvud snurrar konstant these days. Dessa år efter studenten är minst sagt händelserika. Någon som känner igen sig? Puss!

Happi saturday! Time for another confusing day for me here in Berlin. Haha, my life right now is a joke. People move in and out, come to visit and life plans change. For example: today I’m moving in with Gustaf to rent out Siri and mine apartment to four friends who come here next week (when Ebba, who’ve visited us in a month, will go home). Incidentally, I’ve just got to know that several of my closest friends will move to Malmö and another one start studying for realz. At the same time, I myself have more assignments going on than ever, and in the midst of it all, I must begin to prepare all the details for the Berlin Fashion Week for real. Wah!
Haha, don’t know if it’s interesting to you at all but ah, this is the reason that I’m all over the place these days. These years after graduation are cray. Anyone feel me? xx

3 responses to “JUST SAY IT

  1. Coxy says:

    I wouldn’t know; I never went to university. 🙁

  2. Myhrans says:

    Så fin klänning!

Comments are closed