JANUARY, FEBRUARY AND MARS

Okej, låt oss sätta igång med årsresumén!:

Okay, let’s do this 2014 recap!:

20141

20142

20143

Januari började med en tripp till Stockholm för att gå på modeveckan för Devote’s räkning. När jag inte skrev på mina visningsrapporter skuttade jag runt i tyllkjol och umgicks med bloggvänner.

January started with a trip to Stockholm to attend the fashion week in Devote’s behalf. When I wasn’t writing my runway reports I jumped around in my tulle skirt and hung out with blogging friends.

201412

Strax därefter reste jag till Berlin med Siri för att gå på Stylight Fashion Blogger Awards, där jag, Kenza och Fanny Lyckman var nominerade. Kenza vann i sin kategori och sedan dansade vi natten igenom på Prince Charles.

Shortly after that, I went to Berlin with Siri to go on the Stylight Fashion Blogger Awards, where I, Kenza and Fanny Lyckman were nominated. Kenza won in her category and after the cermony we danced the night away at Prince Charles.

201410

201411

Jag gjorde om i min lägenhet! Kändes så bra.

I gave my apartment a face-lift!

201413

201414

Jag plåtades för det ascoola smyckes-märket Suzywan Deluxe i Stockholm och resultatet såg kaxigt 80tal-igt ut. Big like!

I modeled for the super cool jewelry brand Suzywan Deluxe in Stockholm and the result looked cocky and 80’s. Big like!

201415

201416

Sedan fick jag gå på Grammisgalan för MVH, talkshowen jag skulle komma att vara panellist i hela våren. Det var en sjukt häftig känsla att få stå framför kameran och mingla med kändisarna. Inte minst Håkan Hellström, som jag fick ta ett kort snack med. Hade svettningar och andnöd under hela intervjun.

Then I got to go to the Grammy Awards for MVH, the talk show I would be a panellist in the same spring. It was a crazy cool feeling to stand in front of the camera and mingle with the celebrities. I got to talk with one of my favorite musicians, Håkan Hellström and I was sweating and shaking the entire time haha.

20144

20145

På outfit-fronten kunde jag se ut såhär.

My outfits looked like this, for example.

20147

201417

Jag fick snacka om min syn på veganism, feminism och att vara förebild på nyheterna och i VK.

I got to talk about veganism, feminism and being a rolemodel in Swedish news on TV and in the newspaper.

201418

201419

Där någonstans var det premiär för MVH! Jag var heeelt skakig hela första avsnittet. Men fasen vad kul och spännande det var! Blir lite nostalgiskt av att se tillbaka på dessa bilder, saknar det härliga gänget!

Somewhere around there it was the premiere of MVH! I was suuuuper shaky throughout the first episode. But in the same time it was sooo fun and exciting! I get a bit nostalgic when I look back at these photos, I miss the MVH-gang!

201420

201421

Efter några intensiva månader var det äntligen påsklov och jag och bästa kompisarna flydde till skogs för att koppla bort omvärlden lite. Det blev några sjukt fina dagar.

After a few intense months, we finally had a school break and my best friends and I fled to the woods to disconnect with the outside world a little. I had some seriously awesome days out there.

Under den här perioden videobloggade jag om allt från kärlek till förebilder på MVH’s webb. Här är en videoblogg om en av de läskigaste sakerna jag varit med om.

During this period I vlogged about everything from love to role models at MVH’s website. Here is a video blog about one of the scariest things I’ve experienced.

20149

20148

Umgicks ju också med hundarna i skogen så ofta jag kunde, såklart. Det var mitt bästa botemedel när jag kände att det blev för stressigt att bolla svt-jobbet med skolan och mitt uppdrag som moderedaktör.
Vad som hände i april, maj och juni ska jag berätta snart….

Of course I hung out with the dogs in the woods as often as I could. It was my best cure when I felt it was too stressful to keep up with both the SVT work with school and my job as a fashion editor.
What happened in April, May and June I’ll tell you soon ….

2 responses to “JANUARY, FEBRUARY AND MARS

  1. Tovvsan says:

    Åhh så mycket fina bilder!

Comments are closed