FASHIONWEEK, ZARA LARSSON OCH BAKISÅNGEST

POGGG

 

Whey! Jag hann spela in ett podd-avsnitt mitt i fashionweek-stressen. Vi snackar om modeveckan, Zara Larsson, bakisångest och mycket mer! Dessutom har vi skapat en facebooksida där vi kommer att samla alla länkar, bilder, tips och annat vi snackar om. HÄR hittar ni den!

Klicka Här för att lyssna!

4 responses to “FASHIONWEEK, ZARA LARSSON OCH BAKISÅNGEST

 1. matilda says:

  Hej!!! För det första är jag så glad att ni har börjat podda igen, ni är så himla vettiga och intressanta!

 2. matilda says:

  Hej!!! För det första är jag så glad att ni har börjat podda igen, ni är så himla vettiga och intressanta!

  1. ebba says:

   Tjoho, vad kul att höra! 😀

   1. matilda says:

    Ser nu att allt jag skrev inte kom med….. hehe ops. skickar ett mail istället!!

Comments are closed