THE CHANGE WILL DO YOU GOOD

be1

be2e

be3
Coat- Golfstrom Norway

Hola kompisar! Har så smått börjat landa i vardagen igen, kommit igång med jobbet och vant mig vid frusna fingrar och dubbla lager strumpor. Idag satsar jag på att jobba med min bokföring och komma ikapp med alla projekt som lagts på is under resan, vilket kommer ta mig x antal timmar. Går allt fint kanske jag belönar mig själv med bio ikväll, har någon av er sett The Danish Girl?
Resten av looken ovan år ni senare i veckan! Puss!

Hei pals! I’ve gradually started to adjust to my everyday life again, getting started with work again and got used frozen fingers and double-layer socks. Today I’m working with the economy of my company and catch up with all the projects that has been put on hold during the trip. In other words; I have a busy day ahead of me. If everything goes well, maybe I’ll reward myself with going to the cinema tonight, have any of you seen The Danish Girl?
I’ll show you the rest of this look later this week! xx

In friendly cooperation with Golfstrom Norway

7 responses to “THE CHANGE WILL DO YOU GOOD

 1. Julia says:

  Såg The Danish Girl för två veckor sen. SÅÅÅÅ BRA! Grät. Se den! Alltså <3

  1. ebba says:

   åååå nice, vad pepp jag blev!

 2. sara says:

  My sis to told me to go to see the danish girl

  http://7-sevendays.blogspot.it/

 3. Hanne says:

  Blev lite besviken på själva filmen, fast jag tyckte att Alicia Vikander var fantastisk!

 4. Chloe says:

  Tell us about tHe DAnIsh GiRl please 🙂

Comments are closed