BY THE POOL

213

2110

219

215

Kimono- Forever21, Bikini- Forever21

Snart är dags att plocka fram bikinin på riktigt! Helst vill jag spendera hela sommaren i kombinationen bikini+kimono. Så härligt! Visar er fler bilder imorgon.
Fick förresten en suuuuperfin dag igår! Började med mimosas och brakfrukost, spa med undervattens-dj och saltskrubb och sedan häng med massor av våra vänner. Tusen tack för alla gratulationer! Ni äger!

Soon it’s time to start using the bikini for real! I want to spend the whole summer wearing the combination bikini+kimono. So lovely! I’ll show you more pictures tomorrow.
By the way, I got an amazing birthday yesterday! It started with mimosas and a huge breakfast, then spa with underwater DJ and salt scrub and then celebrations with lots of our friends. Thanks for all the congratulations buddies, seriously! It made me so happy reading all comments, emails and messages!

This post is a collaboration with Forever21

9 responses to “BY THE POOL

 1. ISA says:

  så fint och skönt framförallt som man känner sig lite blottad i bara bikini 😉 Låter som en så så så fin dag igår! bästa du!

  1. ebba says:

   Exakt så! 😉 Kram!

 2. Vendela says:

  HUR har du fixat ditt hår på de här bilderna? Är exakt såå jag vill styla mitt

  1. ebba says:

   Jag använde plattången för att våga det och så kramade jag upp det med lite mousse! Faktiskt väldigt enkelt! 😀

 3. Clara says:

  Hejsan hoppsan! Nu måste jag fråga dig en sak. Om jag beställer kläder från forever21 hur lång tid tar det då att få det hemskickat, ungefär? Oups jag bor i Sverige. Nu måste jag också kommentera att åhhh vad jag älskar dina kläder, de är sååå WOW! Du är cool, punkt slut.

 4. Fee says:

  You look super amazing! I love kimonos <3

  Love,
  Fee / Floral-Fascination.com

 5. natalie says:

  men åh, så fint!

Comments are closed