BAZAAR

baz3

baz1

baz2

Christian kom förbi loppisen i lördags och knäppte några bilder på mig i duggregnet. Så sjukt sliten tjej efter att ha flugit från Stockholm tidigt tidigt samma morgon och sedan åkt direkt med mina kläder till loppisbordet. Men så kan det vara ibland!
Idag ska jag försöka landa hemma och fokusera på städning och jobb efter några röriga veckor. Laterzz

Christian came by the Bloggers Bazaar last Saturday and snapped a few pictures of me in the rain. Haha, I was sooo tired after taking the super early plane from Stockholm and then going with my huga bag of clothes to the bazaar. That’s life sometimes!
Today I’ll try to land at home and focus on cleaning and working after these busy, messy but fun weeks. Laterzz

6 responses to “BAZAAR

 1. ISA says:

  sliten eller?? :O syns faaan inte. Fräsch brutta!

  1. ebba says:

   hahaha åh, tycker du inte? snällis!

 2. Fee says:

  I love your style, it’s so special and effortless at the same time!

  Love,
  Fee / Floral-Fascination.com

 3. Frida says:

  Hej Ebba! Jag är riktigt sugen på att beställa den där Brixtolkappan du bär! Hur skulle du säga att den är i kvalitén? Känns den “plastig” eller ullig? Är den varm? Mvh Frida / fd Umebo

  1. ebba says:

   Hej Frida! Själva kappan är SÅ nice, lagom varm, definitivt inte plastig men inte för tung och klumpig heller. Dock har jag haft lite problem med knapparna som vill trilla av, men det är ju bara att sy fast igen 🙂

   xxEbba

 4. Evelina says:

  Från en nybliven vegan till en veteran. Har du några tips på saker en kan välja i fika väg som vegan? Om en är ute på exempelvis ett cafe.

Comments are closed