YOUTH KNOWS NO PAIN

 

 

 

Först och främst vill jag säga TACK för all superfin respons ni gett mig både på “ful”-inlägget från igår och min videoblogg i lördags (både här på bloggen och youtube). Jag blir varm i hela kroppen!

För övrigt kom jag hem från fjällen igårkväll men längtar redan tillbaka. Ska visa er massor av bilder senare! Idag ska jag intervjuas av tv4 och preppa lite inför imorgon då jag drar till huvudstaden för premiären av MVH. Ni måste lova mig att titta! Jag är så nervig!

 

First and foremost I want to say THANK YOU for all the super amazing response you have given me on both the “unflattering” post from yesterday and my video blog from Saturday (both here on the blog and at youtube). I get all warm and happy!
Anyway. I came home from Gurra’s cottage last night but I’m already longing to return. I’ll Show you lots of pictures later! Today I’m being interviewed by sth Swedish TV channel 4 and preparing a bit for tomorrow when I’ll go to Stockholm for the premiere of MVH. I’m so nervous!

11 responses to “YOUTH KNOWS NO PAIN

 1. fridachristinas says:

  Galet snygg! Älskar din stil ♥

 2. myhrans says:

  Åh så himla fina bilder, din kjol/klänning är så snygg!

 3. Anna says:

  Omg, I love this look, it’s perfect! ♥

 4. ebbazingmark says:

  Svar till Anna:
  Thank you! ♥

 5. ebbazingmark says:

  Svar till myhrans:
  Tack finis!

 6. ebbazingmark says:

  Svar till Agoprime:
  Thanks! ♥

 7. ebbazingmark says:

  Svar till fridachristinas:
  Vad glad jag blir!! 😀

 8. Eline says:

  Love the look!!

 9. G.one kang says:

  Oh my 🙂 So beautiful!!
  Love from KOREA

Comments are closed