YOUR COLD SHOULDERS

 

 

Haha, här är en liten sneakpeek på en sjukt vardaglig look som jag kommer att posta imorgon. Idag ska jag (efter den obligatoriska skogspromenaden) ta tag i allt plugg som måste göras. Det är tur att trean är så lugn att jag bara missat tre uppgifter efter att ha varit borta mer än hälften av alla lektioner sedan terminen började. Haha. Ha en fin söndag hörrni!

 

Haha, here’s a small sneakpeek of the very casual look I will post tomorrow. Today I’ll (after the obligatory forest walk) start doing all the homework that must be done. It’s lucky that the last year of the gymnasium is so chill that I’ve only missed three tasks after being gone more than half of all the classes since the semester began. Haha. Have a nice Sunday guys!

4 responses to “YOUR COLD SHOULDERS

 1. Fanny says:

  Fin! Önskar jag hade det lika soft i skolan, haha!

 2. Lia Svensson says:

  Snygg outfit!!!!
  JAG VILL TIPSA OM VART JAG FYNDAR MÄRKESVAROR SUPERBILLIGT! !!!!!!!!
  T.EX. ODD MOLLY, SKOR, SMYCKEN, BARN, INREDNING …..M.M
  http://campadre.se/tipsa/7817. Även denna sida har jag tjänat tusentalskronor genom att handla på internet genom denna sida (tex på nelly, Apollo mm) http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=302794

 3. nonnorydgren says:

  Så himla snyggt!

 4. CLUMSY IN CASHMERE says:

  Hahah holy önskar jag också hade det så lugnt!

Comments are closed