WHAT MAKES MY DAY

Tänkte visa er några detaljer i min lägenhet som gör mig extra glad just nu:

 

I thought I’d show you some of the details in my apartment that makes me extra happy right now:

– Jag blir extra glad av mitt nya fina ittala-set (ni ska få en liten överraskning angående det senare..), det gudagoda jasminteet som Kajsa gav mig efter sin Kina-resa och Nixon-honungen (för icke-veganer alltså. Ett klockmärke som ger ut honung? Den var ny!). 

 

– I get extra happy when I see my new fancy Ittala-set (you will get a little surprise about that later ..), tha delicious jasmine tea Kajsa gave me after her China trip and nixon-honey (for non-vegans).

 

 

– Jag blir glad av mitt lilla oxhuvud som jag gjorde på en keramiklektion tidigare i höstas då vi skulle göra skulpturer som symboliserar oss själva. Det var faktiskt när jag gjorde den som jag bestämde mig för att tatuera in ett oxhuvud också. Jag blir också glad av den lilla lyxiga ljushållaren från Skultuna som jag fick i goodiebagen på Rodebjers visning i NYC. Så bra.

 

– I am happy for my little ox head, which I made on a ceramics lession earlier this fall when we would make sculptures that symbolized ourselves. That was actually when I made this sculpture that I decided to get an ox head tatoo. I also gets happy when I see the small luxury candle holder from Skultuna I got in the goodiebag on Rodebjer’s show in NYC. So great.

 

 

– Jag blir glad av de fina blommorna som farmor gav mig som håller sig fina trots mina o-gröna fingrar. Sist men inte minst blir jag glad av nyåkers pepparkakor, för att designen på burken är så fin och för att jag tar ut julstämningen i förväg för att klara av den de kalla och mörka månaderna som kommer nu.

 

– I get happy of these flowers that my grandmother gave me that just keep on booming though I’m so bad at taking care of it. Last but not least, I get bappy by eating Nyåkers gingerbread, because the design of the package is so pretty and because I take out the Christmas spirit in advance to cope with the cold and dark months that’s coming now.

7 responses to “WHAT MAKES MY DAY

 1. elise says:

  Vad menar du med “Nixon-honungen (för icke-veganer alltså”? Jag trodde du var vegan? Äter du honung? Blev bara så förvirrad av den raden haha.

 2. erikssonalmaa says:

  Hej Ebba! Har bara en liten fråga om din design, jag har jättelänge velat ha hela min meny under min header(inte bara olika kategorier). Har du lust att skicka ”mallen” som du använder? Sen undrar jag hur du fått engelsk översättning. Om du inte översätter själv får du även skicka den ”mallen” också.
  Ha en fin dag, KRAM!:)

 3. ebbazingmark says:

  Svar till elise:
  Snarare för de vänner som kommer över och fikar som ärter honung, haha 🙂 Kram!

 4. ebbazingmark says:

  Svar till erikssonalmaa:
  Hej! Jag har fått hjälp av Devote med min design så jag har faktiskt ingen aning, haha. Översättningen gör jag själv 🙂 Kram!

 5. lialights says:

  så mysigt och nyåker har helt klart de godaste pepparkakorna enligt mig!

 6. Verkställande Direktör, Christ says:

  Men gud vad kul! Hittade du dessa i USA eller Sverige? Mycket imponerad! och Glad att finna dessa ute på nätet.
  Har försökt hitta dem runt skolan i Boston där jag är då och nu och samma i NY/manhattan. Hoppas
  de smakade bra! Mvh Christoffer Sai Öberg, VD & ägare, AB Nyåkers Pepparkakor

 7. Verkställande Direktör, Christ says:

  Men gud vad kul! Hittade du dessa i USA eller Sverige? Mycket imponerad! och Glad att finna dessa ute på nätet.
  Har försökt hitta dem runt skolan i Boston där jag är då och nu och samma i NY/manhattan. Hoppas
  de smakade bra! Mvh Christoffer Sai Öberg, VD & ägare, AB Nyåkers Pepparkakor

Comments are closed