WANTED! – any tips?

 

Vänner, nu behöver jag be er om en tjänst! Ända sedan jag först såg dessa bilder som duktiga Karin tagit på supersnygga Hilda har jag varit på jakt efter en liknande keps. För ett par år sedan använde jag min emilkepa varje dag (minns ni detta?), men nu vill jag att den ska vara riktigt hög. Vet ni vars jag kan få tag på en? Jag har såna otroliga cravings!

 

Guys, I need some help! Ever since I first saw these images that Karin has taken of super-stylish Hilda, I’ve been searching for a similar cap. A couple of years ago I used a black old man-cap almost every day (do you remember this?), but now I want it to be really high. Do you know where I can get something similar? I’ve got sooo much cravings!

8 responses to “WANTED! – any tips?

 1. celina says:

  Det har funnits typ sådana där i grått på armyshoppen här i lilla UÅ! Det ligger ju vid sagagallerian, på andra sidan av den lilla gatan vid cykelparkeringen precis bredvid gallerian. Vet ej om det fortfarande finns men det HAR funnit där så pröva!

 2. ebbazingmark says:

  Svar till celina:
  Åh, tack! Det ska jag kolla in!!

 3. ebbazingmark says:

  Svar till Liv:
  Cool! Thank you!!

 4. ebbazingmark says:

  Svar till Ilona:
  Thank you!! 😀

 5. Diman Dilir says:

  kolla secondhand butiker:)

 6. Elin says:

  Ahaha, funny! ))) In my shelf i have one, made from leather )))

Comments are closed