VR BLOG AWARDS 2013

Här kommer bilderna från igår (ledsen för den väldigt mixade kvalitén), visar min outfit imorgon!

 

Here’s my pictures from yesterday (sorry for the bad quality), I’ll show you my look tomorrow!

 

 

Jag var lite sen till eventet så prisutdelningen började ganska snart efter jag anlänt. Angelica vann “årets modeblogg” vilket kändes jättekul. Även om jag inte vann är jag så tacksam för alla röster och pepp jag fått från er sedan jag blev nominerad. Ni är bäst!

 

Angelica won “this year’s fashion blog” and I was happy for her. I’m so grateful for all the votes and nice words you’ve sent me since I forst was nominated. You’re the best!

 

 

Andreas, Maja och Arda var där.  

 

Andreas, Maja and Arda were there.

 

 

Kenza kammade inte helt ovantat hem ett pris också, nämligen “årets internationella blogg”. 

 

Kenza won “this year’s international blog!”

 

 

Jag och bästa Arda.

 

Me and awesome Arda!

 

 

Supersnygga Jacob och Emmy-Linnea var där. Så himla snälla och roliga personer!

 

Goodlooking Jacob and Emmy-Linnea were there.

 

 

Kände mig lite som hemma när jag mötte Tora och William. Båda två går på min skola och var nominerade som årets vloggare! (Fast vann gjorde grymma Clara)

 

I felt like home when I met Tora and William. They both go to the same school as me and they were nominated as this year’s v-loggers!

 

 

Angelica och Marcus var glada såklart. 

 

Angelica and Marcus were happy!

 

 

Jag och Emmy. Jag har läst hennes blogg från och till i en massa år så det var riktigt kul att hänga med henne. Hon är så himla duktig!

 

Me and Emmy. I’ve been reading her blog for alot of years so I was excited to meet her!

 

När de andra gjorde sig redo för efterfesten drog jag mig tillbaka till mitt hotell för att äntligen få sova (haha, jag har nog aldrig fått så lite sömn som den senaste veckan!). TACK till alla grymma bloggare för en rolig kväll och grattis till vinnarna!

 

When the others went to the after party, I went to sleep, haha. I was soo tired after an exhausting week! But I really had an awesome night and I’m very happy for all the winners!

6 responses to “VR BLOG AWARDS 2013

 1. myhrans says:

  Härliga bilder, det ser ut som alla hade kul 🙂

 2. Fanny Darling says:

  Men Ebba vad talar du om? Tycker fotona är jättefina! Vad roligt förresten att William går på samma skola som dig. Du har säkert nämnt det förut, men vilket program läser du? xo

 3. Rebecca says:

  vilken spännande och fin kväll!

 4. LN says:

  hahahah det är kul att det största mindfucket i din blogg var att se tora och william på den där bilden bland en massa bloggare, och inte att du har varit på samma ställe som nicki minaj och paris hilton hahaha. det känns bara så konstigt placerat att dem inte är i umeå av någon anledning !??!

 5. josefinesvardagar says:

  Måste bara säga att på sista bilden är du fruktansvärt lik Ashley Benson. Trodde nästan att det var hon borsett ifrån hårfärgen. Ta det som en komplimang tycker jag, Kram på dig fina du!

 6. ebbazingmark says:

  Svar till josefinesvardagar:
  Det har jag faktiskt hört förut några gånger. Tack! Hon är ju sjukt snygg!! Kram!

Comments are closed