VINN EN SNYGG CHRONO PLASTIC-KLOCKA FRÅN SWATCH!

Nu har du  chansen att vinna en av Swatchs balla, vattentäta Chrono Plastic-klockor. Allt du behöver göra för att delta är att publicera ett inlägg på din blogg om Swatch och lämna en kommentar här nedan med en länk till inlägget och en motivering till varför just du ska vinna. Tre vinnare som får varsin klocka publiceras i slutet av denna vecka! Låter det bra? Kör!

Guys! Here’s a chance to win one of Swatch’s cool, waterproof Chrono Plastic watches. All you need to do to participate is to publish a post on your blog about Swatch and leave a comment below with a link to the post and a some words about why you should win. Three winners who will receive a clock each will be announced at the end of this week! Sound good? Go!

27 responses to “VINN EN SNYGG CHRONO PLASTIC-KLOCKA FRÅN SWATCH!

 1. Nora says:

  http://noradistricts.blogg.se/2012/august/swatch.html

  Jag vill vinna en klocka för att jag verkligen behöver en just nu. Jag har precis börjat gymnasiet och min gamla klocka ställer hela tiden om sig av någon konstig anledning. Att ta upp mobilen stup i kvarten för att kolla om inte lektionen är slut snart, tja, det blir irriterande både för mig och läraren. Därför skulle jag hemskt gärna vilja vinna en snygg klocka så jag lätt och ledigt kan dra upp skjortärmen och genast veta att matten slutar snart!

 2. Julia says:

  jag skulle så HIMLA gärna vilja ha en klocka, speciellt en vattentät! Ska försöka ( efter min sjukskrivning ) komma igång med mitt nya liv- vilket innebär att lära mig simma bättre. En vattentät klocka skulle vara perfekt så jag kan hålla tiden medan jag plaskar på i bassängen! Kramar från finland 🙂

 3. Kipp says:

  do I need to have a blog to take part in it?

 4. Lania says:

  I tio år satt samma klocka runt min handled, en fejkmärkesklocka som jag köpte för ett par dollar på en marknad i Kina. För några år sedan blev jag nickelallergiker och kan inte längre ha den klockan. Jag har sedan dess letat efter en snygg plastklocka, men aldrig riktigt hittat rätt. Men, den helgråa här ovanför, där är den! Mitt sökande är över!

 5. Lania says:

  I tio år satt samma klocka runt min vänstra handled. Det var en fejk-märkesklocka som jag köpte på en marknad i Hongkong. Men för några år sedan blev jag nickelallergiker och kunde inte längre ha den klockan. Jag har letat och letat efter en snygg plastklocka, men aldrig riktigt hittat rätt. Den där helgråa klockan här ovanför, där är den. Mitt sökande är över!

  http://youremygoam.blogg.se/2012/august/swatch-chrono-plastic.html

 6. Ellinor lind says:

  Hej skulle verkligen vinna klockan. Det perfekta är ju att den vatten tät och väldigt slit tålig! Så slipper man till exempel glömma ta av sig klockan när man ska bada, Duscha eller varför inte träna. Och tro mig.. det har hänt mig! Så skulle verkligen behövt en sådan här trevlig klocka. Plus att min mamma tjatar på mig varje dag om hur jag ska skaffa en klocka! Jag har letat länge efter den perfekta klockan, som är båda snygg och praktisk, men har inte tillräckligt med pengar eftersom jag hela tiden behöver kläder osv och det räcker oftast inte med månadspengen till allt sådant. Så om jag någon sin skulle skaffa någon skulle jag i så fall blivit tvungen att köpa en billig, ful(antagligen dålig) klocka. Men nu när jag har möjlighet att vinna en blev jag mer än glad! Precis vad jag behöver! Den är ju så himla snygg också!
  Skulle bli så himla tacksam om jag för en gång skull vann något!

  Min blogg är väldigt konstig just nu bara så du vet. Vet också att det står att jag tävlar hos frida med gör det på hennes blogg också! Men just nu har min blogg stora problem men du kan ju alltid maila mig.

  kram! Tack för att du låter dina läsare tävla om sånt här! (:

 7. Janina says:

  http://somemars.blogspot.com/2012/08/ebbas-giveaway-i-really-want-to-be.html
  I have a simple reason that i should win. It’s you! you r my favourite blogger!

 8. Beatrice says:

  http://blogg.veckorevyn.com/beatriceloof/2012/08/30/swatch/

  Tror typ aldrig att jag har vunnit en sådan här tävling. Skulle vara kul att lyckas någon gång! 🙂 De är ju grymt snygga! Skulle bli jättesnyggt att ha en färgglad locka till en annars ganska färglös outfit! 🙂 Kram!

 9. Camilla says:

  http://camse.tumblr.com/post/30536422560/swatch-giveaway

  Vel, for det første så har Swatch utrolig kule klokker og jeg kunne uten tvil tenkt meg å eie en selv 🙂 Og, så er jeg utrolig dårlig på å passe på tiden og dermed kommer jeg ofte sent til ting. “Typisk Camilla,” tenker de vel! Haha! Men med en klokke på armen ville jeg kunnet følge med på tiden lettere og det ville nok støttet min plan om å bli mere punktlig… Klem fra Norge 😀

 10. Klara says:

  Hejsan jag skulle vilja vinna denna klockan för att har kollat ut den men inte känt att den inte har riktigt varit värd pengarna. Har köpt andra lite nödvändiga saker instead. Riktigt ball vardagslyx som skulle förgylla mina dagar. Kan inte få nog av tickande klockor på handleden.

  Tack !

  http://klarisa.blogg.se/2012/august/swatch-watches-rules.html

 11. Janine says:

  This waterproof Chrono Plastic Swatch would be perfect for me because:

  1. I broke my chain watch last year when I was turning it to check the time and the chain broke. I still have not found a replacement.

  2. I am always concerned when washing my hands that my watch is getting ruined because water is on it.

  3. Who doesn’t love a pop of colour to their outfit. Especially with fall coming with all more neutral tones the contrast between the clothes and the watch will look amazing.

  Here is my blog post: http://freckledsweet.blogspot.ca/2012/08/swatch.html

  Love your blog and your new hair!!
  Love from Canada
  xo

 12. Kate Lang says:

  I play alot of hockey where I am worried to wear my watch just incase i smash the glass, this watch would be perfect as it’s sport friendly so i don’t have to worry!
  Also, I will buy my mum or friends anything if they ask but i am so bad at buying nice things for myself 🙁

 13. Andrea Boqvist says:

  Tjena! för det första vill jag bara säga att jag tycker det är så kul med tävlingar på olika bloggar! gärna när de innehåller smycken oxå! jag älskar att piffa till mina outfits med färgglada accessoarer och har en förkärlek (precis som min pappa) till armbands ur. har dock bara en enda märkes klocka då jag hellre köper fler billiga än en dyr. dessa var ju bara så balla och skulle bli så glad ifall jag vann!!!! 😀 har även tänkt börja arrangera egna tävlingar på bloggen. måste bara komma på något först! ha det fint, kram

  http://andreaboqvist.blogg.se/2012/august/vinn-en-ursnygg-klocka.html

 14. Pamela says:

  http://pamandro.blogspot.fi/2012/08/the-clock-is-ticking.html

  Jag ska vinna eftersom jag älskar klockor! 🙂

 15. Dahan says:

  http://ssswatch.blogspot.tw/
  Recently I’m looking for a watch
  For me I like simple accessories.
  Accessories can represent what we want to show the world.

 16. S M says:

  hej, jag vill vinna för att jag är ute och badar väldigt mycket både ute och inomhus, jag har alltid en klocka på mig, när jag sover, alltid… förutom när jag badar förstås, och bada tar en hel del tid för mig efetrsom att det är vad jag helt enkelt gör ofta, jag tycker att det är kul att bada men jag liksom kan ännu inte njuta av det fullt ut, och det är p.g.a att jag alltid måste ha på mig en klocka, för så fort jag släpper taget och tar av mig klockan så känns det som om att jag lämnar min tid på något sätt, och det känns väldigt frusurerande, får någon slags panik ungefär, men jag fortsätter att försöka inte tänka på det o vara lite lugnare så att jag kan simma, men ibland är det väldigt väldigt svårt, därför skulle jkag vara sjukt tacksam av att få vinna en sådan klocka! 🙂

  länk till inlägget: http://moyvally.blogspot.se/2012/09/swatch.html

 17. Hanne says:

  http://rougeimaginaire.tumblr.com/post/30651412211/

  Hi! 🙂 I’d love to win one of these watches because it always takes ages for me to find the perfect watch. I’ve had this brown and gold watch for a while but it’s starting to get really used, so I thought it was time for a new one. It would be cool to have one of this colorful ones for a change 🙂

 18. Johanna says:

  Motivering: Min favorit accesoar är klockor och det är för att det är både snyggt och praktist. Jag har några stycken som används flitigt och därför har min samling börjat bli sliten. Jag skulle därför behöva en ny och fräsch. Ett plus i kanten är att det är en gummiklocka och det har jag ingen.

  Länk till inlägget: http://fizz.blogg.se/2012/september/tavling-swatch.html#trackback

 19. Nienke says:

  So, this is the post I made about my Swatch: http://www.hetlevenvannien.nl/?p=366. Don’t worry, it is English!

  The reason why I would like to win, beside from falling head over heels in love with the grey watch with pink details, is because Swatch watches have always been my favorite. I have been wearing them since I was little.They always look fresh and up to date, are more sturdy than most watches and the service they provide at the stores, like removing scratches from the glass, is amazing. I would love having one that is waterproof, it will prove usefull in a rainy country like The Netherlands.

  Awesome giveaway!

 20. Sara says:

  Hej, åh kom nyss hem från Tjejmilen och fick se denna tävling, det jag vill säga är att under hela dagen har jag tänkt “tänk om jag hade en klocka så jag kunde se hur länge jag är/varit sprungit…” och nu efter tycker jag det skulle ha varit kul om jag hade den exakta tiden jag sprang milen på. Jag tror då jag räknat ut lite i efterhand att det tog ca 80 minuter, men jag vet inte 100%. Så ja, jag skulle vilja vinna för att jag behöver en klocka dels till vardagen (har nyss börjat universitetet) men även till min träning, nästa tjejmil vill jag gärna veta den exakta tiden! =D

  http://sarasphotojournal.blogspot.se/2012/09/vinn-en-swatch-hos-ebba.html

 21. Unna says:

  Jag skulle vilja vinna för att dessa var några av de snyggaste klockorna jag sett, räcker inte det?! Jag har ingen ordentlig klocka och skulle helst av allt vilja ha den mörkgrå med detaljer i fuchsia eller den vita, galet fina!
  Jag skulle även behöva hålla koll på tiden på jobbet, vågar aldrig ta fram mobilen (är ny där) och de har ju inga klockor på väggarna!
  Kram 🙂

 22. hollywood says:

  This page certainly has all the info I wanted about this subject and didn’t know who to ask.

 23. career says:

  What’s up to every , for the reason that I am really eager of reading this weblog’s post
  to be updated daily. It carries pleasant information.

 24. Patient says:

  Greetings! Very useful advice in this particular article!
  It’s the little changes that will make the largest changes. Thanks for sharing!

 25. Anas says:

  I am regular visitor, how are you everybody? This piece
  of writing posted at this web site is really fastidious.

 26. martincreed.info says:

  Truly no matter if someone doesn’t know afterward its up to other viewers that they will help, so here it happens.

 27. marketing says:

  What’s up to all, the contents existing at this site are actually amazing for people knowledge, well, keep up the nice work fellows.

Comments are closed