VINN BIOBILJETTER TILL STUDENTFESTEN!

Hej vänner! Dags för en tävling nu, eller hur? Idag är det faktiskt biobiljetter ni kan vinna (för omväxlingens skull), biljetterna kan användas på visningar av den nya filmen studentfesten över hela landet (trailern hittar ni här). 2 personer kommer att vinna 2 biljetter var och allt ni behöver göra för att vara med i utlottningen är att lämna er mailadress och svara på frågan “Vem skulle du vilja kom och crashade din nästa fest?” en kommentar till detta inlägg. Vinnarna drar jag om en vecka, den 16:e alltså. Frågor på det? Lycka till!

Sorry guys, this is a giveaway only for my Swedish readers, but I’ll make sure to post an international giveaway soon.

15 responses to “VINN BIOBILJETTER TILL STUDENTFESTEN!

 1. emmy says:

  Hmm.. man vill ju inte att någon crashar ens fest. Men Panda da panda, han kan ju alltid crasha och sen lyfta festen igen med hans musik 😀

 2. celia says:

  Jag tar ju faktiskt snart studenten och när jag tänker på vår kommande skiva så tror jag att jag helst skulle se Rebel Wilson komma och äga stället. Hon är kvicktänkt, har attityd, är sjukt rolig och kan verkligen bjuda på sig. Hade hon crashat stället hade det blivit grymma dancebattles och magi. Ett fantastiskt avslut på många års studier alltså 🙂

 3. lisa says:

  Lady gaga såklart!

 4. emma says:

  Marilyn Manson, fett grymt ju! Eller kanske Die Antwoord, ja, det hade nog varit något det.

 5. Linnéa Johansson says:

  Jim Carrey lätt!

 6. Jonna says:

  Sean Banan skulle crasha min fest, köra sina 30 klädbyten under låten copacabanana och självklart visa sin fina rumpa!!!!

 7. Maria says:

  Jag skulle älska om grabbarna från The Lonely Island dök upp på min nästa fest.
  De är så sjukt avslappnade och är inte rädda för att göra narr av sig själva eller driva med allt och alla. Festen skulle garanterat inte bli tråkig 😉

 8. Jessica says:

  Markoolio, han var min idol när jag var mindre ^^

 9. clara says:

  skulle lätt vilja att frej larsson från maskinen bl.a crashade min fest. tror det hade blivit helgrymt och oförglömligt och totalt galet, precis som en fest ska vara eller?!

 10. Jennika says:

  Kungen. Så jävla otippat.

 11. Julia says:

  jag skulle vilja att Channing Tatum crashade min fest. Ganska stor ”tappa hakan” känsla man skulle känna haha! Men jäklar vad man skulle njuta 😉 å kanske han kan dra några coola moves också 😉

 12. Madeléine Sandberg says:

  Helt klart Russell Brand, så sjukt rolig, udda och underhållande person. Det skulle verkligen liva upp festen totalt! Han verkar vara så jäkla skön och vara en person som verkligen bjuder på sig själv. Haha åh, jag tänker på hur sjukt roligt det sulle kunna bli xD

 13. Milica says:

  Åh vad svårt! Jag skulle nog vilja att Håkan Hellström crachar min fest, ler, sjunger låtar i all oändlighet för att han har så underbar röst och vara allmänt skön som bara han kan vara.

 14. Filippa says:

  Om Gud eller Jesus kom och crashade min fest skulle visserligen all uppmärksamhet som tidigare lagts på mig riktas åt ett annat håll, men fan vad folk skulle snacka efteråt! De skulle kunna fixa billigt vin genom att omvandla vatten och fixa fett med bröd. Sen att jag är helt okristen och inte tror på dem har ingenting med saken att göra, det gör det bara ännu mer episkt om de faktiskt kom och festade.

 15. Jessica Wiberg says:

  Johnny Depp han väcker alla till liv med sin coola stil!

Comments are closed