VINN BILJETTER TILL KIIS MODEVISNING

“Vi visar höstens bästa mode i Sagateaterns vackra lokaler, wow står för hårmodet och Allstar bjuder på dryck och tilltugg, det kommer bli en grym kväll!”

Umeå Fashion Week närmar sig och precis som i våras ska jag agera modell på Kii’s modevisning. Det hela äger rum nästa onsdag (den nittonde) mellan 19.00 och 20.30 på sagateatern i Umeå och nu lottar jag ut två fribiljetter till kalaset! För att delta i utlottningen behöver du bara lämna din mailadress+ en liten motivering/hälsning/whatever i kommentarsfältet. Vinnaren drar jag på måndag!

32 responses to “VINN BILJETTER TILL KIIS MODEVISNING

 1. tove says:

  åh, vad kul! har precis flyttat till umeå och gillar kii 🙂

 2. Patrizia says:

  oh wow you are looking great. I am sure you did a really good job, supermodel!

  http://thesmallnoble.blogspot.com/

 3. Kämpe says:

  Jag håller på att starta en egen hemsida och företag. och har tänkt att fota under fashion week. att få se kii´s modevisnings vore helt grymt 😀 gillar kii:)

 4. anette edlund says:

  anetteedlund@hotmail.com
  http://anetteedlund.spotlife.se/

  Tja Ebba! Jag har faktiskt aldrig vart på en modevisning, så det skulle vara riktigt kul att gå på en. Kram!

 5. josefine says:

  josefinegabrielsson@hotmail.com

  Hej!
  jag skulle vilja ta med min sjukskrivna syster på modevisningen. Vi bor i piteå och jag tycker det skulle vara kul att få komma bort från staden. dels för att min syster ska få se lite annat och som läkaren bestämt sagt åt henne; Att ha kul!

 6. Frida says:

  älskar kii, hade varit sjukt kul att se modevisningen::)

 7. amalie says:

  å, så kult! du ser fin uut! alltid hatt lyst å gå på motevisning! amalie.blog@gmail.com

  xx

 8. lisa says:

  hade faktiskt varit riktigt roligt att gå på en mode visningen speciellt kii eftersom dem har så otroligt snygga kläder.
  i.sa@live.se

 9. Lina says:

  Har alltid velat gå på en modevisning! Jag har bott i Umeå i lite mer än 1 månad nu, så jag skulle behöva bekanta mig mer staden, exempelvis saga teatern. Skulle vara jättekul om jag kunde få vinna, för då skulle jag bjuda med mig någon av mina nya klassisar som är awesome hela bunten. Tack för en bra blogg!

 10. Natali says:

  Skulle vara fränt att göra något mer spännande i vardagen!

 11. raisa says:

  What about the Nine Citrus Giveaway winners?
  http://www.raisaland.blogspot.com

 12. Alexandra Kjellman says:

  Åh så kul! Synd att jag bor jag alldeles för långt bort!

 13. Paula says:

  I hope you’ll have a really good time there! Are only Swedish people allowed to participate? (If not: jesuispaula@hotmail.de)
  Anyway, I really like reading your blog, keep it up.

 14. Kajsa says:

  Kajsa.markstrom@hotmail.com
  skulle vara så stolt över att se dig snygga omkring på scenen. Puss! (och en anledning att slippa träningen, haha)

 15. Fredrica says:

  Åh va roligt! Jag skulle så gärna vilja vinna biljetterna för Kii har så otroligt mycket fint! Och du har världens finaste hår 🙂

 16. Sofia says:

  Har alltid velat kolla på en riktig modevisning, så vore grymt kul att få vara på plats! Jag gillar också kläderna från kii, vore bra att få lite inspiration. 🙂 sofiaeklund_93@hotmail.com

 17. Jossan says:

  joswannman@hotmail.com

  Har aldrig varit på en modevisning och skulle tycka det var as kul att gå på en, särskilt kiis för dom har så snygga kläder 😉

 18. Pegah Zarassi says:

  HEJ! Jag skulle vilja vinna biljetterna för att jag tycker så himla mycket om kläder, fina frisyrer, stora spotlights och fina människor som struttar fram med självförtroende. Jag skulle vilja vinna för att jag själv inte har fått gåvan till att kunna gå på en catwalk men är så himla fascinerad av människor som gör det. Just därför.

 19. Jennifer says:

  Hej! Jag och min pojkvän är nyinflyttade i Umeå och varje dag är fortfarande lite av en upptäcktsfärd. Att få upptäcka och utforska mer av stadens utbud genom en modevisning för en affär som vi vid första ögonkastet tyckte var superfin vore helt enkelt en toppen grej! Ha en fin dag!

 20. Rebecca says:

  Var på förra visningen och den var super!

 21. Matilda says:

  Hej, jag måste först säga att du har en jättebra blogg och att jag skulle jättejättejätte gärna skulle vilja gå på kiis modevisning, det skulle betyda jättemycket för mig!

 22. Mysan says:

  Har aldrig vart på Kii´s modevisning så skulle därför vela gå på min första nu. Sen måste jag tillägga att du är så otroligt naturligt fin. mywestberg@hotmail.com

 23. Sofia says:

  Råkade snubbla på genrepet av modevisningen förra året, så skulle vara riktigt kul att se den riktiga modevisningen detta år 🙂

 24. linh to phuong says:

  hej ebba!
  jag är med och tävlar! jag har intresse för mode i hela mitt liv och har aldrig fått vara med i någon show/visning som har med mode att göra!
  låt mig få komma och se så blir jag överlycklig!!

  kram<3

 25. ebba says:

  skulle vara jätteroligt att få gå på kiis modevisning och se deras fina kläder!

 26. Maja says:

  För att Kii är typ Umeås grymmaste butik och det vore inspiration till max att få se deras modevisning!

 27. Maja says:

  För att Kii är typ Umeås grymmaste butik och det vore inspiration till max att få se deras modevisning!
  glömde mailen:maja.adolfsson@gmail.com

 28. alexanra says:

  Aldrig varit på en modevisning tidigare så vore fan jävligt glad om jag vann=) kii är en fet butik!

  mail: alexandra.loven@minervaskolan.se

 29. Amanda says:

  Skulle vara skit roligt att få gå på en modevisning, själv vill ja bli model, så de vore en sån inspirations möjlighet att få kolla på en!
  Tack, super bra blogg Ebba!!

 30. Maria says:

  Åh wow det hade varit superkul att både gå på en modevisning PLUS att se DIG gå det här i Umeå!! 😀 Aldrig varit på nån!

 31. Elin says:

  har bott i Umeå i hela mitt liv och det skulle vara riktigt roligt att gå på en modevisning hemma, att se att lilla Umeå är en modestad, innerst inne:] skulle också passa på att fota som bara den:) kram Elin
  elin.pudas@telia.com

 32. Matilda says:

  Jag vill vinna två fribiljetter för Kii är en underbar butik men mest för att jag skulle vilja göra något med min mamma som är världens finaste men som jobbar lite för mycket och lite för hårt. En modevisning skulle vara ett bra sätt att få bort henne från vardagen och samtidigt får vi göra något tillsammans!

Comments are closed