Vinden i håret

Egentligen var det tänkt att jag skulle lägga upp en video från P&L här, men internet strular så jag lägger upp den någon annan dag. Istället får ni en råfin läsarbild av duktiga Dilin. Tusen, tusen tack! 

Idag  har jag mest ätit, sovit, vilat och käkat lite mera. Ska fortsätta kvällen i samma lugna tempo med vänner, prat, film-mys och gosaker i systerns tomma lägenhet. Soft! Imorgon drar vi lite halvspontant ut på någon slags turridning, blir intressant att se om mina ridskole-lektioner från förr sitter i än. Bilder lär dyka upp! Nu hoppas jag att ni får en lika skön kväll som mig guys. Pöss!

Translate: Made by Dilin. Thank you so much!!

5 responses to “Vinden i håret

 1. Carolin says:

  Så söt bild 🙂

 2. Jesper says:

  puss på deg med!

 3. MedinaStyle says:

  Vill med vara duktig på att rita, denna bild är riktigt fin!

 4. Danny Bilal says:

  det var trevlig att träffa dig under P&L:)

 5. Amanda says:

  Fin bild! 🙂

Comments are closed