VIDEO- Q&A

 

Här kommer en liten Q&A-video jag spelade in förra veckan. Tycker fortfarande att det är SÅ läskigt att videoblogga på engelska men det blir lättare och lättare, hehe. Glömde helt att ställa in exponeringen på kameran också så jag vet att den lämnar lite att önska, men vad tusan. Enjoy!

 

Here’s a Q&A video I recorded last week. Still think it is SO scary to vlog in English but it gets easier and easier, hehe. I completely forgot to set the exposure on the camera so I aware of that it’s not perfect, but what the heck. Enjoy!

7 responses to “VIDEO- Q&A

 1. Hanne says:

  I have the same problem with speaking English to the camera 🙂

 2. kajsalindberg says:

  va fin blogg du har 🙂

  besök gärna min http://www.kajsalindberg.devote.se

 3. Tyler says:

  Great video Ebba! Your english is great, haha, and this is coming from a New Yorker! You are also so pretty 🙂

 4. Frida says:

  Hejsan! Du kanske redan har svarat på det här innan men det är något jag har funderat på varje gång du nämner det och det är varför du har din egen lägenhet. För om jag inte missförstår har du lägenheten i Umeå och inte i Stockholm som jag trodde först, men bor inte dina föräldrar i Umeå också? Jag undrar bara vad anledningen till att du har en egen lägenhet är. Hoppas jag inte låter för påträngande nu men jag har undrat det i över ett år så jag tänkte att jag åtminstone kunde fråga.

  Hejdå!

 5. Aaron says:

  I really liked it. I must congratulate you for your excellent English. It’s very good and you actually have an almost perfect pronunciation. The cottage by the sea sounded lovely and romantic. You are incredibly pretty Ebba.

 6. Sara says:

  Var kommer den mönstrade kudden från som syns bakom dig? Supersnygg 🙂

Comments are closed