VIDEO- IN MY MAKEUP BAG

 

Ja, fick ju en hel bunt med önskemål att göra en video om vilket smink jag använder, så jag spelade in ett litet klipp om vad som gömmer sig i min sminkväsa när jag hade en halvtimma över i lördags. Här har ni det!

 

I got a whole bunch of question about which make up products I use, so I took the opportunity to record a little video about what’s hiding in my make up bag last weekend when I had some spare time. Here it is!

8 responses to “VIDEO- IN MY MAKEUP BAG

 1. Johan says:

  God morgon Ebba! 😛

  Lilla sminkväskan… har du en stor också? 😉

  Tror mina kunskaper om smink just ökade typ 100%, men bli inte allt för ledsen om jag inte använder några av dina tips… Jag skulle troligen bli allt för häftig om jag började med sånt – om clowner är häftiga dvs… men övning ger färdighet antar jag 😛

 2. Jennie says:

  haha, vilken engelska asså.

 3. Sandra says:

  trevligt
  Du får gärna kika in min blogg, ha en fortsatt bra dag, kram! 🙂

 4. ebbazingmark says:

  Svar till Jennie:
  Haha, har svårt att förstå om du är negativ eller positiv i den här kommentaren men jag gör mitt bästa, haha! 🙂

 5. hej says:

  fin!!
  kan du inte göra en video där du visar steg för steg hur du sminkar dig? 🙂
  jättefina bilder och blogg!

 6. Johan says:

  Svar till ebbazingmark:
  Av egen erfarenhet vet jag man kan öva upp engelska dialekten ganska mycket om man nu bryr sig och vill låta mer brittisk/amerikans. Men jag lite svenskt i engelskan är charmigt 😉 Är man från Sverige så kan det väl lika bra få höras lite också.

  Typ som http://youtu.be/nKEfgvfi4hg?t=50s 😀

 7. Johan says:

  Svar till Johan:
  Känns som några ord försvann i texten ovan ^^ men går nog att läsa ändå

 8. ihaveit says:

  Har ni en stund över så kika in på min blogg.
  Skriver öppet och ärligt om ALLT i livet.
  Jag är duktig på att skriva en hel del intressanta ämnen! Ha det!♥

Comments are closed