Vi gå över daggstänkta berg, fallera

Ambitiös som vilken hurtbulle som helst packade jag min ryggsäck med vattenflaskor och skavsårsplåster, grävde fram mammas gamla gå-stavar, fulltankade ipoden och gav mig ut på vägarna imorse. Två mil vandrade jag, från Örsten till en fin hamn vid Sikhällan där det bjöds på middag och bad. Kajakturen hem fick vi dock ställa in då ingen var riktigt sugen på att bege sig ut bland de höga vågorna på havet eftersom det blåst upp ordentligt. Hur som helst är jag helnöjd med dagens prestation och kan konstatera att vandring funkar lika bra som vilken terapi som helst. Med lite mer träningsvärk i röven bara.

Translate: Today I’ve been walking in the sun, from Örsten to a nice little harbor 12,5 miles away. There I took a swim in the ocean and ate a nice dinner. Walking has to be the best teraphy for your mind!

12 responses to “Vi gå över daggstänkta berg, fallera

 1. Clara says:

  härliga bilder 😀

 2. Klara says:

  Bra jobbat tjejen! Förresten var har du hittat fina ryggsäcken?:)

 3. cajsa says:

  låter härligt!

 4. linnea says:

  åh vad mysigt! 🙂

 5. After Dreams says:

  You look amazing 🙂 and the food… yummy

  xx

 6. Elin says:

  Hej fina du! Hoppas du kommer ha en underbar dag med massor av roligheter 😀
  Massor med kramar, Elin (:

 7. Martina says:

  Great pics you’re so beautiful

 8. Sandra says:

  ser jag fel nu eller kommer bikitoppen från H&M?

 9. Lorissa Lovebomb says:

  Helt fantastiska bilder. Vad kul att få en sådan energiboost.

 10. Matilda says:

  hejsan, jag ville bara säga en sak som jag tycker är ganska tufft, och det är att jag har alltid läst din blogg!
  ända sen du hade “ebbasfoton”!
  och jag är bara 14 så jag måste ha varit typ 8 när jag började läsa din blogg och jag har inte slutat än.
  det skulle betyda jätte mycket för mig om kunde svara eller något sådant för du är min “förebild” eller vad man ska säga 😉
  kram Matilda

 11. Thilda says:

  Hej! tycker du är en galen cool brud fastnade direk för din blogg, verkar som en sjukt underbar tjej som sticker ut ut mängden, dessutom är du galet snygg!
  Ryggsäcken skulle jag inte tacka nej till, var kan man få tag i en sådan ? 🙂
  Kram!

 12. Ebba Zingmark says:

  Matilda: Va glad jag blir! Bättre betyg än så kan man ju inte få 🙂
  Kram Ebba

Comments are closed