VECKAN SOM GÅTT

 

Förra helgen var jag mest hemma, gosade med mina hundar och provade lösluggen. // Last weekend I was at home, cuddeling with my dogs. I also tried out the fake bangs (and loved it!).

 

 

Senare på veckan hade jag besök i min lägenhet nästan varje dag. Vi lagade sparrissoppa, fikade och planerade. Jag upptäckte också 1. att det finns veganska dammsugare på ica, och 2. att jag lärt mig tycka om dammsugare efter 18 år av ogillande. //Later that week I had guests in my apartment pretty much every day. We made soup, salad and ate sweets. 

 

 

I fredags firade jag midsommar hos Elin med massa god mat, glada människor och kubb. // Last friday I celebrated midsummer at Elin’s yard with good food, happy people and games.

4 responses to “VECKAN SOM GÅTT

 1. hannabroman says:

  Härliga bilder 🙂

 2. myhrans says:

  Verkar som en superbra vecka!

 3. Matilda says:

  Vad heter nu din och din kompis vegetariska matblogg? Minns att jag älskade den!

 4. ebbazingmark says:

  Svar till Matilda:
  Den heter http://www.ultimat.blogg.se! Den är dessvärre inte aktiv längre men alla recept finns kvar! 🙂

Comments are closed