VÅRENS HIGHLIGHTS OCH SERIETIPS

 

Här är några highlights från vårens MVH! Har varit så himla kul och spännande att jobba med MVH på alla plan, jag blir sjukt vemodig när jag kollar på den här videon, haha. Har ni förresten kollat in alla andra serier på MVH-siten? Annars MÅSTE ni kolla in dem! Dessa två har verkligen blivit favoriter för min del:

 

 

Ni har väl inte missat Bianca och Tiffanys serie Full Patte?! Det är en sjukt rolig, provocerande och på något sätt befriande humorserie med 10 minuter långa avsnitt. Den är slut nu, men det innebär ju också att du som inte sett den har hela 80 minuter av 100% KUL framför dig. Grattis!

 

 

This is how I Roll är en skönt ärlig och ocensurerad tonårsserie om Nattis, som föddes med fysisk CP-skada. Vi får hänga med i skolan, med kompisarna, den första kärleken och allt annat som hör tonårslivet till. Så himla sevärd <33

 

Sedan har vi ju den spännande serien Vikingshill eller grymma William Spetz serie Hoppas Farfar Dör också. Bland annat! Bara för att MVH har slutat för säsongen betyder det alltså inte att ni ska sluta besöka siten!

 

(Here is some highlites from this season’s MVH-episodes. I’m sorry that this has been entirely in swedish, I get that it has been frustrating for you international readers!)

One response to “VÅRENS HIGHLIGHTS OCH SERIETIPS

  1. Anonym says:

    Jag godkänner det sätt du rulla 🙂

Comments are closed