VALBORGSKLÄDER GENOM ÅREN

I år blev det en så konstig valborg med resandet och allt, så hann inte riktigt fota mina valborgskläder (som ändå inte var något speciellt). Istället tycker jag att vi dyker ned i arkivet en liten stund:

My Valborg this year was so strange with all the travelling and everything, so I couldn’t really shoot my Valborg outfit (but it wasn’t anything special anyway). Instead, let’s dive into the archive for a moment:

valborg4

2011 Firade jag valborg i ett tält i skogen med kompisar. Vi grillade, badade i älven(!) och… jag vet inte, jerked around som man gjorde när man var 15. Haha, vad gammal jag känner mig nu!

2011 I celebrated Valborg in a tent in the woods with friends. We barbecued, swimmed in the river(!) and … I do not know, jerked around as we all did when we were 15. Haha, I feel so old now!

valborg

Valborg 2012 bodde jag med Kakan i ett radhus på Ersboda. Vi skulle ha grillfest med kompisar och jag klädde mig i second hand-kläder som vanligt.

Valborg 2012, I lived with my friend Karin in a big apartment on Ersboda. We were having a barbecue with friends and I dressed in second-hand clothes as usual.

valborg2

2013 Var jag i London på The Vogue Festival. Det var första gången jag var där och jag minns att jag inte kunde se mig mätt på alla fina hus och coola människor.

2013 I was in London at The Vogue Festival. It was my first time there and I remember that I couldn’t stop looking at all the pretty houses and cool people.

Idag är jag i Stockholm och ropar ut viktigheter i demonstrationståg och umgås med kompisar. Imorgonbitti åker jag hem till efterlängtade Berra igen Today I am in Stockholm to join the 1st May demonstrations (I’m with the feminists) and socialize with friends. Tomorrow morning I’m going home to Berlin again

6 responses to “VALBORGSKLÄDER GENOM ÅREN

 1. Rhea says:

  I love the striped suit outfit so much!
  Xx
  http://www.fuss.co.in

 2. Maria Ekblad says:

  Fint att du fotade på vägen redan 2011! Och kul att du har ett så stort arkiv att se tillbaka i. 🙂

 3. Myhrans says:

  Så fina outfits du haft under föregående outfits och mysigt vekar du ha haft det också. 🙂

 4. ISA says:

  så kul att se, du har ju haft så jäkla olika stilar! 😀

 5. Sonia says:

  beautiful pics and blog in generell!

  kisses,
  s.
  http://soniasofianidou.blogspot.de

Comments are closed