Under det rosa täcket/det handlar om dig

 

 

Finns inget mysigare än att få hem paket från adlibris. Älskar adlibris. Jag har alltid varit en riktig bokslukare men den senaste tiden har jag gått över till ljudböcker (via storytel-appen) främst för att man kan lyssna på en ljudbok samtidigt som man lagar mat, cyklar till skolan, städar lägenheten och så vidare. Hur som helst har jag saknat känslan av riktiga böcker så himla mycket, så jag gjorde slag i saken och gjorde en beställning förra veckan! Givetvis måste jag ju bara läsa Sandras nya fina bok, ska bli så himla mysigt. Sedan ska jag läsa under det rosa täcket som stått på min att läsa-lista i minst två år nu. Får återkomma med recensioner senare! Är det någon av er som läst någon av dessa?

 

I ordered a package of books last week, and now it’s here! I’ve been listening so much to audio books recently that I’ve started to miss real ones. The pink one is a book about teenage love, and the black book is a really famous swedish book about feminism. I’m so excited about getting to relax under a blanket in my bed and just reaaaad, haha.

10 responses to “Under det rosa täcket/det handlar om dig

 1. annakatana says:

  Jag håller på att läsa “Det handlar om dig” och den är riktigt bra. Svår att släppa ifrån sig.

 2. Johan says:

  Nope har inte läst några av dem, men gör du fina recensioner om dem så kanske jag läser dem någon gång…slukar det mesta och har jag en gång börjat så brukar jag fortsätta tills hela boken är klar.

  Håller med Ljudböcker är väldigt nice. Speciellt när man inte har så mycket tid och man har resesträckor, städ eller matlagning som du tog upp (har lyckats lyssna på ett antal 100 timmar ljudböcker på detta sätt som man annars inte skulle hunnit). Fördelen är också att man kan lyssna på föreläsningar, tal, podder och intervjuer etc och inte bara böcker (finns mycket på youtube man kan lyssna på).

  Även om jag förstått att du läst/sett Harry Potter så är ljudböckerna på engelska typ de roligaste ljudböckerna jag lyssnat på hittills (mycket på grund han som läser upp). Så får du lust att börja om med böckerna så rekommenderar jag dem som ljudbok. Risken finns att du börjar skratta till mitt på tunnelbanan/annan publik plats och andra tittar lite mysko på dig 😛

  Men en riktig bok är svårt att slå även om vissa är lite tunga att bära/ha i famnen typ Bibeln, Sagan om ringen. Sparar mina “riktiga böcker” till sommarlovet 😉

  Ha en trevlig lässtund! 🙂

 3. Madeleine -an uncompromising f says:

  ‘Under det rosa täcket’ är min bibel. enough said.

 4. Ida says:

  Under det rosa täcket är en riktigt läsvärd bok! Så otroligt relevant!

 5. vegrei says:

  Kär i det handlar om dig. Så jävla kär.

 6. ebbazingmark says:

  Svar till vegrei:
  Vad fint! Ska börja läsa den nu direkt 😀

 7. popolga says:

  Ja, har läst Sandras bok och den var ungefär det finaste jag läst.

 8. Sandra says:

  Jag har läst det handlar om dig. så sjukt bra. Satte i 6 timmar i sträck och läste den. Man blir helt fast. Så jäkla bra.

 9. Hanne says:

  Jag älskar ljudböcker! 🙂

Comments are closed