TWO GOOD WEEKS

Sorry för sen uppdatering! Tog en lång springrunda med syrran och glömde bort tiden, hehe. Nu tycker jag vi kollar på vad jag har gjort på instagram i veckan:

 

Sorry for the late update! Took a long running round with my sister and forgot about the time, hehe. Now let’s take a look at what I’ve done on instagram of the week:

 

 

Förra helgen var jag i stugan med familjen, promenerade på stranden och i skogen, grillade och chillade. Fick också ett kul paket från STYLEBY som firar tre år. Helt sjukt, minns ju när den startade! Känns som några månader sedan bara?

 

Last weekend I was in the cottage with my family. We walked on the beach and in the woods, grilled and chilled. I also got a fun package from Elin Kling’s amazing magazine STYLEBY, celebrating three years. Crazy, I remember the first issue like it came out yesterday!

 

 

Veckan därpå hängde jag i min soliga lägenhet, åt god mat och fick hem min fina tavla från society6 som Cissi målat!

 

The week after that I just hanged out in my apartment, ate good food and got my new picture from society6 that my friend Cissi has made!

 

 

Förra veckan fick jag ett paket från nescafé med massor av fantastiskt vegangodis, skisspennor och kaffedrinkar (som tyvärr innehöll mjölk men som såg väldigt goda ut, hahaha!). På onsdagen åkte jag till hufvudstaden för att vara med i MVH med bästa Patte. The Fooo var våra gäster och avslutade med en hemlig spelning på SVT-taket! 

 

Last week I received a package from nescafé with lots of amazing vegan candy, sketch pens and coffee drinks (which unfortunately contained milk but that looked very good, hahaha). On Wednesday I went to the capital to take part in MVH with lovely Patte. The Fooo were our guests and finished with a secret gig at the SVT roof!

6 responses to “TWO GOOD WEEKS

 1. hannah says:

  Hej! Jag undrar vad din naturliga hårfärg är? Jag vänder mig även om råd till dig då jag älskar din stil! Jag är naturligt rödhårig, riktigt eldigt och vild men har aldrig riktigt tyckt om det på mig själv så har färgat håret sedan 4an. Mitt hår mår inte så bra och måste nu bestämma mig om jag ska offra hårets hälsa eller ta tillbaks min naturliga. Det jag är mest rädd för är alla kommentarer så snälla hjälp mig att bestämma mig?

 2. myhrans says:

  Härliga bilder! 🙂

 3. Johan says:

  Fullt schema verkar det som och skola, blogg + andra sociala medier tillsammans med allt det 🙂 Hur gör du för att planera din tid för att hinna med allt eller iaf mycket av det du vill? Några knep du vill dela? ;D

 4. Bamse says:

  Hoppas du har haft en trevlig dag ♥
  http://www.nattstad.se/Bamseee

 5. hannah says:

  Hej! Jag undrar vad din naturliga hårfärg är? Jag vänder mig även om råd till dig då jag älskar din stil! Jag är naturligt rödhårig, riktigt eldigt och vild men har aldrig riktigt tyckt om det på mig själv så har färgat håret sedan 4an. Mitt hår mår inte så bra och måste nu bestämma mig om jag ska offra hårets hälsa eller ta tillbaks min naturliga. Det jag är mest rädd för är alla kommentarer så snälla hjälp mig att bestämma mig?

 6. pilot solglasögon says:

  någon bild (om du har några) när du har tid.
  Eller så ligger de uppe någonstans redan som jag missat

Comments are closed