TINY GOLDEN FOXES

 

 

Visst är de fina?! Jag kämpar ju fortfarande med att bli bättre på att använda smycken, så jag blir så himla glad varje gång jag hittar något som faller mig i smaken. Dessa kommer från Jana Reinhardt och jag tokälskar dem. 

Annars då? Ska precis dra iväg till stan för att gå på en slags politisk debatt i folkets hus. Känner att det finns mycket jag vill lära mig innan jag ska rösta för allra första gången i höst!

 

Aren’t they lovely?! I’m still struggling with getting better at using jewelry, so I get a little extra happy each time I find something that fits my taste. These little guys comes from Jana Reinhardt and I love them.
Anyway, soon I’m off to town to go to some kind of kind of political debate. There is much I want to learn before I feel ready to vote for the very first time in the Swedish election this fall!

4 responses to “TINY GOLDEN FOXES

 1. Cornelia says:

  Vilka gulliga örhängen

 2. myhrans says:

  åh sås söta, verkligen riktigt fina!

 3. Natalie says:

  Åh vad fina!

 4. Agoprime says:

  beautiful earrings, what do you think of these jewels?? http://www.agoprime.it/maiden-art-italian-jewelry/

  thanks bye

Comments are closed