TIME TO FLY

hrå1

herå3

herå2

Sooolong Berra! NU hoppar jag på planet till Stockholm. Där kommer jag hänga i tre dagar för att göra bort lite jobb, events och få krama på Kajsa som jag inte sett på år och dar. På söndag flyger jag vidare till Umeå och familjen. Tar emot något ofantligt att lämna Berlin men blir alldeles varm när jag tänker på att jag äntligen ska få träffa alla nära och kära igen. Ska försöka hålla uppdateringen på samma nivå som förut men blir jag lite frånvarande vet ni varför. PUSS!

Sooolong Berra! It’s time for me to get on the plane to Stockholm, where I’ll stay in three days to work, attend to events and hug Kajsa who I haven’t seen in ages. On Sunday I’ll fly to Umeå to meet my family. I hate to leave beautiful Berlin but I get all warm and happy when I think about finally meeting all my loved ones again. I’ll try to keep updating you in the same speed as before, but if I get a bit absent know why. KISSES!

3 responses to “TIME TO FLY

 1. GiaG says:

  Ahh your shades – so AMAZING!!
  Hope you’ll have a great time in sweden.
  XX

  https://eneebygiag.wordpress.com/

 2. Maë Rzf says:

  Thought you cut your hair, you look good!

  Maë from
  http://blackhairblackdress.blogspot.fr/

 3. Kristine says:

  aw I really love your hair, your shades and your lips color.
  Everything is cool. Hope you’ll have a great time!

Comments are closed