Time for a trip.

God morgon! Nu hoppar jag och min trofasta resekamrat Diana på planet till Stockholm för att spendera dagen med en rolig aktivitet tillsammans med canon, dessutom blir det shopping, fika och annat som hör stadsbesök till. Jag tycker att det är väldigt svårt att hitta bra vegansk mat när man är på resa, så jag tänkte kolla med er om ni har några tips på restauranger/caféer som serverar veganskt och ligger hyfsat nära centrum? I övrigt önskar jag er en grym tisdag!

Good morning! Now me and my travel companion Diana jump on the plane to Stockholm to spend the day with a fun activity with canon, and shopping, café visits and such. I think it’s very difficult to find good vegan food when I’m traveling, so I thought I’d check with you guys if you have any tips on restaurants/cafes in Stockholm that serves vegan food and is located fairly close to the center? I wish you an awesome Tuesday!

14 responses to “Time for a trip.

 1. Elin says:

  Yogayama (http://yogayama.se/restaurang) vid östermalmstorg! Jättegod mat, de har både vegetarisk, veganskt och raw mat. 🙂

 2. Nora says:

  Önskar jag också bara kunde dra iväg till Stockholm en tisdag. Och kan inte du sätta ihop ett litet inlägg över dina bästa vegan/vegetarian restauranger i Stockholm eller den du testar nu? Har en lillasyster som nyss blivit vegetarian och tja, det skadar ju inte att jag själv hoppar över kött då och då!

 3. Josefine says:

  Chutney på Katarina Bangata har mycket veganmat. Ligger väldigt nära medborgarplatsen 🙂

 4. lama says:

  kafe 44 på Tjärhovsgatan 46. billigt och gott, på söder. allt är veganskt!

 5. Anonymous says:

  gorgeous!

 6. Julia says:

  Jag tycker du ska gå till Malaysia, de har en hel meny med underbart goda veganska rätter. Det är dock lite dyrare men helt klart värt! Kan tipsa om de “veganska”kycklingspetten med jordnötssås! http://www.restaurangmalaysia.se/

 7. Amanda says:

  Hermans lilla gröna som ligger på söder har en grym lunchbuffe med massor att välja mellan 🙂

 8. katy vess says:

  love that dress so much, ebba! wow!

  http://katyswardrobe.tumblr.com/

 9. Trâm says:

  Nice clothes!

 10. klara says:

  44a är ett super ställe för vegansk mat, ligger nära medborgarplatsen :))

 11. Fatimah says:

  Hermans på söder har vegetarisk mat som förför smaklökarna något enormt! En sann kulinarisk upplevelse helt enkelt! Och de har antagligen en hel del veganskt också =)

 12. JustinaVeraMaria says:

  Fantastisk klänning.

  http://justineeiscalling.blogspot.com

 13. Mimi says:

  sorry, I’ve never been to Stockholm, but I LOVE your coat – where’d you get it?

Comments are closed