Tillbaks till där jag kommer ifrån.

De senaste dagarna har jag spenderat på Örsten för att få en sista smak av sommaren. Plockat bär, läst, vindsurfat, grillat, badat. Tanken var att jag skulle åkt hem och kalasat med vännerna redan igår men jag kände att jag ville ta vara på det sista dygnet här. Har en del projekt på gång så ibland är det svårt att känna sig helt ledig (även fast det är himla roligt), men här borta har jag alltid sommarlov på riktigt. Nu är det dags att åka för den här gången och jag känner mig redo att ta tag i livet igen. Hur mår ni idag kompisar?

I’ve spent the recent days at Örsten to get a last taste of the summer. I’ve picked berries, wind surfed, grilled, bathed. The idea was that I would have gone home and partied with my friends yesterday but I felt that I wanted to be here another day, it’s the last visit here in a while. But now it’s time to go back home and I feel ready to start working again. How are you today, friends?

9 responses to “Tillbaks till där jag kommer ifrån.

 1. Alice says:

  Beautiful pics. And take time for yourself is always a good idea^^

 2. Rory says:

  Loveee those berries. And how cute is your dog 😀
  Here,today’s the plan to go riding bikes and enjoy summer 😀

 3. cajsa says:

  vilka mysiga bilder!!

 4. katy vess says:

  nice photos! love old books so much! 🙂

  http://katyswardrobe.tumblr.com/

 5. Sarah Bosserman says:

  I adore your photographs! Keep up the beautiful work, you inspire me!
  Sarah Bosserman
  http://lifewithsarahb.blogspot.com/

 6. Cassandra says:

  Beautiful pictures and you dog is super cute.

  http://www.wear2day.com/

 7. Bea says:

  Åh, är det fågelmurakamin som tronar där på bild 3? När du har läst klart den vill jag höra en ärlig åsikt kring denna (kanske att det till och med krävs ett inlägg) för min är delad. Speciellt kring vissa partier. Visste du föresten att det är inne i Japan/Kina att köpa hus som folk har dött i? Jag undrar om Murakami är trendsetter. Husen går på miljoner.

 8. ZOUi says:

  oh my, your blog has it all!
  beautiful mood, inspiring snapshots,
  thanks for sharing your finds w. us!
  🙂

Comments are closed