THREE YEARS LATER

 

Snubblade nyss över dessa tre år gamla bilder och blev så himla nostalgisk. Här gick jag i nian (dvs hade fullt upp med nationella proven), köpte ALLT second hand (borde börja göra det igen!) och hade aldrig rest utomlands utan familjen (men skulle snart få åka på min allra första jobbresa till Kina!). Fasen vad jag har förändrats! Finns det NÅGON där ute som har läst min blogg såhär länge?!

 

Woah! I just stumbled over these three-year-old photos and got soo nostalgic. In these pics I was in ninth grade (sooo busy with national tests), bought ALL my clothes at second hand stores (I should start doing that again!) and had never traveled abroad without my family (but would soon go on my first work trip to China!). Damn, how much everything has changed! Is there ANYONE out there who has been reading my blog this long and remember these pics?!

29 responses to “THREE YEARS LATER

 1. MARTYNA says:

  me! 🙂

 2. Ebba says:

  Jag har läst din blogg längre än så och kommer ihåg dessa bilder jätteväl!
  Hur gammal var du när du använde en röd topp/tröja/kappa/något(?ryggsäck…?) och en pandamössa?
  Den var ju på blogg.se’s startsida och sen dess har jag följt din blogg 🙂

 3. Hannah says:

  Åh, det har jag! Var så himla fascinerad av hur fint du klädde dig redan då! Och nu är det jag som är går i nian och krånglar med nationella… Jisses vad tiden går fort!!

 4. Apollonia says:

  Aaww you look so cute here! I follow you… two years now I guess so no unfortunately never seen these photos before :p

 5. Henrik says:

  omg tröjan ebba, TRÖJAN!!!

 6. myhrans says:

  åh gud vad söt och en himla fin outfit! Du har verkligen förändrats och bildkvaliteten har ju minst sagt utvecklats sedan dess. 🙂

 7. Kathrin says:

  I don’t remember this look, but I’ve been following your blog since 2010, I just realized! Wow 🙂

 8. Angelica Lainis says:

  Wow! yeah I remember these. gorgeous photos as always x
  http://afinefashionfrenzyblog.blogspot.com.au/

 9. Nella W. says:

  Yes! I’ve beed reading your blog for so long and I remeber tka picturies! You were so rocky girl that time! I love that! 😛

 10. nennonovalie says:

  Jag hittade din blogg i julas, men WOW VILKEN SNYGG OUTFIT. Riktigt inspirerande då jag själv köper allt på second hand. Jag skulle verkligen tycka om ifall du ville satsa mer hippie/second hand, det ger en så härlig lugn känsla och du är så bra 🙂

 11. sanna och wilma says:

  Sjukt snygga bilder! Och vad kul att jobba i kina, måste ha varit en enorm upplevelse!

  Kika gärna in på våran mode och skönetsblogg! Vi har två tjejer som utbildar oss till stylister som äger den så bjuder på massa sminktips bland annat 😀 kram!

 12. maja says:

  Jag saknar din gamla stil. Numera tycker jag ofta dina outfits består av sådant som du har fått skickat till dig i reklamsyfte. Personligen tycker jag att dina 2hand-outfits är mycket mer inspirerande!

 13. tatiana says:

  the pics are simply amazing. Light and colours fits very well with your outfit that is still fashionable!
  kisses
  http://www.imamust.com

 14. Lina says:

  Haha men åh, känner igen dessa! Visst hette bloggen typ Ebbasfoton då?

 15. frokenannorlunda says:

  Gud vad roligt det är att titta tillbaka på gamla bilder! 😀 ♥

 16. Mishka says:

  Here I am ^^ Remember this ol’times, and glad to see this pictures. Hope y’all doing well Ebba 🙂 Cheers from France!

 17. Adorate says:

  I started reading your blog after this. You have such a baby face, not much has changed!! 🙂

  http://thepursuitofclosethappiness.blogspot.co.nz

 18. SuzyQ says:

  I remember those!

 19. Maja says:

  jag *räcker upp handen*

 20. Nato says:

  I remember ♥ You’re amazing! Love the hair

 21. Roberta says:

  Haha I remember 😀 i think you showed us the shirt even before u ever wore it 😀

 22. cathii langton says:

  I remember even before these pictures!
  x

 23. julia says:

  Jaag har läst din blogg längre tillbaka än denhär bilden! Minns nästan alla dina outfits och ibland går jag bak i arkivet bara för att inspireras, du har haft en så cool stil i flera år 🙂

 24. Liborius says:

  jag har^^

 25. jjjennaaa says:

  Åh vilka fina bilder!

 26. Bonnie says:

  Jag har laste for manga ar nu! Du ar sa gette sot!
  Jag ar alltid imponerade o se vad du ska saja i nasta blog post!
  Och alltid langtar efter skandinavien nar jag ser dina fina kort!

 27. Bonnie says:

  Jag har laste for manga ar nu! Du ar sa gette sot!
  Jag ar alltid imponerade o se vad du ska saja i nasta blog post!
  Och alltid langtar efter skandinavien nar jag ser dina fina kort!

 28. Amanda [SPONTAN] says:

  Underbara bilder 🙂

 29. Moa says:

  Jag har! Min närmaste kompis och jag tyckte det var så jäkla coolt att du var lika gammal som oss och klädde dig så snyggt och tyckte så bra saker. Vi träffade dig på urkult 2011 (tror jag…) en liten kort sväng då en kille som hängde med oss lite var fett dryg och började prata om varför man är vegetarian och “människan är ett rovdjur” och bla bla bla. Alltså inte en asnice upplevelse.

Comments are closed