THIS AUTUMN I WILL….

Things I'll do this autumn!

Okej, Oktober innebär höst, det vet ju alla. Lika bra att göra en lista över vad jag ska hinna med innan vintern, right? Så, i höst ska jag….

Alright, October means that it’s autumn for realz. I might as well make a list over what I’m planning to do before the winter comes. So- this autumn I’ll…….

 

iho%cc%88st2

– Resa massor! Både i jobbet och för nöjes skull. Hittills har det ju varit några vändor till Köpenhamn, Island och Grekland- Milano och Berlin är näst på tur. Utöver det vill jag besöka tjejerna i Malmö igen och hälsa på mamma och pappa i husbilen, där de kommer råka befinna sig senare i höst. Blir inte många helger i Götet, med andra ord. Vill också roadtrippa med nån fin person.

– Travel a lot! Both for work and for pleasure. So far it’s been a few trips to Copenhagen, Iceland and Greece- Milan and Berlin is next in line. In addition, I’ll make another visit to the girls in Malmö again and mum and dad in their mobile home, wherever they happen to be later this fall. I won’t get many weekends in Gothenburg, in other words. I would also like to go roadtripping with someone nice.

iho%cc%88st1

– Bli proffs på matlådor! Ska planera mina inköp, göra stora middagar och sedan dela upp allt i portionsstorlekar att packa ner i skolväskan på morgonen. Inga fler dagar med frukt och mackor till lunch, tack.

– Become a pro at making lunch boxes! To plan my purchases, make extra much food for dinner and then divide the leftovers in portion sizes to pack in my school bag in the morning. No more days with fruit and sandwiches for lunch.

5s

– Skaffa gymkort! Har inte tränat (mer än löpning och några youtubevideos på skoj i somras) på flera månader och det börjar kännas.

– Get a gym card! Haven’t worked out (more than running and some youtube videos for fun this summer) for several months and I’m starting to feel really weak.

iho%cc%88st3

– Tatuera mig. Den enda lilla haken är min beslutsångest när det kommer till motivet. Tycker att allt är fint! Kanske rent utav blir två-tre styckna istället om valet blir för svårt.

– Get inked. The only thing that’s been stopping me s far is my decision anxiety when it comes to the subject. There’s too many nice alternatives! Perhaps I’ll even get two-three ones instead if the selection gets too difficult.

kog6

– Bjuda hem vänner på middag ofta. Är inte lätt att hinna umgås med alla gbg-vänner när skola och jobb tar upp alla vardagar och jag aldrig är i stan på helgerna. Men middag ska ju ändå ätas, eller hur? Varför inte bara göra det i gott sällskap?

– Invite friends over for dinner often. I have to eat dinner anyway, right? Why not just do it in good company?

fft6

– Skaffa mig gröna fingrar. Seriöst, vet inte varför jag inte ens får mina murgröna-sticklingar att rota sig. Detta måste det bli ändring på! Jag vill ju att min lägenhet ska kännas som en djungel.

Start growing a lot of plants. Seriously, don’t get why I can’t even get my ivy-cuttings take root. This has to change! All I want is my apartment to feel like a jungle.

iho%cc%88st4

– Spendera massa pengar på inredning! Jag orkar inte bry mig om att jag blir av med lägenheten i vår, jag vill ha det fint runtomkring mig. Punkt slut.

– Spend a lot of money on decor! I’ll just ignore the fact that I’ll have to move out this spring, I just want to make myself at home in this apartment now. End of discussion.

2 responses to “THIS AUTUMN I WILL….

  1. Ellen says:

    Gröna fingrar går att öva upp! Kaktusar har dött i mitt hem (he he..) men så fort jag köpte växter jag verkligen gillar istället för IKEA-palmen så blev det automatiskt roligare att ta hand om dem också. Och murgröna har jag tyvärr aldrig lyckats med heller, jag har dock bar gett det något enstaka försök, men ändå.

  2. Mikaela says:

    Hej! Du som har stenkoll på Berlin. Vart är bäst att bo om man gillar Södermalm i Stockholm, vill vara centralt men ändå uppleva det riktiga Berlin?

Comments are closed