THINKING ABOUT INKING

 

Som jag skrev tidigare- här kommer en liten moodboard för min kommande tatuering. Jag kan ju inte flytta till en stad med några av världens bästa tatuerare utan att utnyttja det, menar jag. Jag har snöat in mig på träd väldigt länge, det är något jag kopplar samman med så mycket. Trygghet, min barndom, mitt hem och den jag är. Men på senaste tiden har jag snubblat över så många fantastiska kott-illustrationer att jag inte riktigt kan få dem ur huvudet… Tanken är i alla fall att detta ska bli en lite större tatuering, så jag ska låta tankarna snurra klart innan jag gör något förhastat.  

Hur som helst har jag redan en liten personlig grej inplanerad som jag garanterat inte kommer ångra, men den ska ni få se när den är klar.

Haha, kan diskutera tatueringar forever! Har ni några?

 

As I wrote earlier- here’s a little mood board for my next tattoo. I just can’t move to a city with some of the world’s best tattoo artists without taking advantage of that, haha. I’ve been really into trees for a long time now, that’s something I associate with so much positive things. My childhood, my home and who I am. But lately I’ve stumbled across so many amazing pine cone-illustrations that I just can’t get them out of my head … The idea is that this will become a bigger tattoo, so I’ll let the thoughts swirl around in my head until I’m 100% sure before I do it.
Anyway, I’ve already planned to make a small personal tattoo that I know I won’t regret, so I’ll show you that when it’s ready.
Haha, I can discuss tattoos forever! Do you have any?

 

 

 

Avslutar inlägget med hur jag får min första lilla tatuering på en studio i NY…i GIF-form! Vet inte vem som gjort dessa gifar, men roliga är dom.

 

I’ll end ths post with me getting my firt tatoo in a little studio in NY.. in GIF’s! I don’t know who has made these ones but they are super funny.

8 responses to “THINKING ABOUT INKING

 1. Hanne says:

  Gif nr. 3: “OJ!” … haha 🙂

 2. Tovvsan says:

  Åh, älskar dom bergen typ. Sååå vackert

 3. Sophie says:

  DEN ÄR SÅ SNYGG! Kolla 😉

 4. Hilda says:

  Ser ut som Urban Cone’s kotte!! Snyggt!!!

 5. ISA says:

  jag har två! men kommer absolut bli fler, anar ett visst beroende här 😉

 6. miriam says:

  tycker isberget- o träd-idén var bra men helt ärligt så är inte kottarna en av mina favoriter men det är ju inte jag som ska ha tatueringen som sagt 😀

 7. Olivia says:

  oherre, ooherre, visste inte att tats kunder vara så fina!

 8. Sarah Pusteblume says:

  I do know a great tattoo artist in Berlin, my dad already got both of his arms inked by him and I’m getting my wrist done in October 🙂
  If you’re interested, or just curious, I’d be happy to hear from you 🙂

Comments are closed