The secret behind my curls….

 

 

Eftersom jag är på tågluff just nu så har jag gått tillbaka i mitt arkiv för att hitta looks och inlägg som är värda att posta igen! Här kommer ett inlägg från i höstas som jag tyckte var lite kul, har inte haft denna frisyr på länge nu men jag ÄLSKAR verkligen känslan av att ha krulligt hår. När jag kommer hem måste jag göra detta igen! Tips!

 

Since I’m interrailing right now so I’ve gone back into my archives to find looks and posts that are worth posting again! Here’s a post from last fall which I thought was fun, I’ve not had this hairstyle for a long time now but I really LOVE the feeling of having curly hair. When I get home I have to do this again! Tip!

6 responses to “The secret behind my curls….

 1. svartros says:

  Hej!

  Förmodligen får du många kommentarer och meddelanden angående detta..men skulle du vilja tipsa om min blogg?

  Jag skriver om våldtäkten min bror utsatte mig för och berättar även hur livet efter en våldtäkt kan se ut.

  Mitt mål är att kunna nå ut till andra offer men jag behöver hjälp med att uppnå detta målet. Så om du ville hjälpa mig hade jag varit ytterst tacksam.

  Tack för att du tog dig tid att läsa min kommentar.

 2. illustrationdaily says:

  Åh du passar så himla bra med lockar (utan också) 🙂

 3. Elin & Louise says:

  Snyggt!

 4. ebbazingmark says:

  Svar till Elin & Louise:
  Tack 🙂

 5. ebbazingmark says:

  Svar till illustrationdaily:
  Åh, tack 🙂

 6. mysigneelin says:

  Fina lockar!!

Comments are closed