The latest issues

Som jag skrev om tidigare så har jag en återkommande spalt i ELLE Girl Korea. Häromdagen landade den tredje upplagan med mig i min brevlåda och jag måste säga att det fortfarande känns lite ballt att kunna bläddra fram till sin egen spalt sådär. Tänkte visa er lite hur det ser ut i de två senaste tidningarna. Hittar ni mig?

As I’ve written before, I have a regular column in ELLE Girl Korea. The other day I got the third edition with me in my mailbox and I must say that it still feels a little cool. I thought I’d show you how it looks in the last two magazines. Can you find me on these images?

6 responses to “The latest issues

 1. Eva says:

  I immediately saw you on these photos, congrats!

  http://www.creatvityandchocolate.blogspot.com

 2. Mira says:

  Of course I found you on the pics and you look awesome on it 😀
  xo

  glamDevils

 3. Trâm says:

  Congrats!

 4. Evangelina says:

  Så coolt att ha sin egen spalt!

 5. Magda says:

  Hej! Jag har en fråga angående ditt hår, när du började färga det silvrigt. Hur gjorde du exakt? Gick du till en frisör och hur gjorde denne? Jag vill nämligen ha det ungefär den färgen du hade det precis nyfärgat, men min frisör hävdar envist att det inte går eftersom jag har ganska mörkt hår med rött i längderna. Men om du kunde med ditt illröda, så kan väl jag, tänkte jag! Så ja, hoppas du kan svara 🙂

 6. yureekim says:

  hi? Ebba, I’m your biggest fan in Korea. I’ve saw you on Elle girl Korea 🙂
  If you want, I can help you traslate those Koreans that you’re unable to understand it 😀
  I’m always surprised by your wonderful looks!!

Comments are closed