THE FOREST WALKS

Säger god morgon med att visa några bilder från gårdagens skogspromenad. Det där med att åka ut till skogen minst en gång i veckan har liksom blivit ett måste för mig, man blir så lugn och så rensar det tankarna. Kanske beror det på att jag i princip är uppvuxen i skogen (eller ja.. i en väldigt liten by i skogen), men det är något jag nog inte skulle klara mig utan. Ha en fin söndag kompisar!

I’m saying good morning by showing ypu some pictures from yesterday’s walk in the woods. Going out to the woods at least once a week has kind of become a must for me, it is so calm and it clears your mind. Maybe it’s because I basically grew up in the woods (…or in a very small village in the forest), but it’s something I probably would not do without. Have a nice sunday guys!

13 responses to “THE FOREST WALKS

 1. Sofie says:

  åh vad mysigt det ser ut!

 2. sandra says:

  Goin to the woods a little more often is something we should all do! Beautiful ♥

 3. Mishka says:

  What a beautiful place…you are so lucky to live there. What’s the name of your little village in the forest? I must confess that I am obsessed by northern countries. kiss from France 🙂

 4. Frida says:

  Så mysigt! Riktigt fina bilder. Ja man borde bli bättre på att ta sig ut i skogen! 🙂

 5. Ania says:

  lovely dogs 🙂

 6. Frida says:

  Hej! Börjar med att jag ÄLSKAR din blogg och speciellt dina bilder, så himla fina. Men tänkte fråga vart sätter du “ihop” dina bilder? Alltså ändrar mått etc som du har gjort i detta inlägget? Jag har letat hela morgonen efter något online program eller så för jag har inte photoshop och jag har en mac dator så jag kan inte ladda ner paint… Skulle du snälla kunna hjälpa mig? Tack för en superinspirerande blogg varje dag, massvis med kramar

 7. ebbazingmark says:

  Frida: TACK så mycket, vad glad jag blir! Jag använder mig av gratisprogrammet photoscape och tycker det funkar jättebra 🙂

 8. Hanna says:

  Var kommer du ifrån? en by utanför umeå?

 9. ebbazingmark says:

  Hanna: Yes, Ansmark heter den 🙂

 10. cele says:

  How do you take photos if youre by yourself in the snow??

 11. ebbazingmark says:

  cele: haha, no, I were there with my parents 😉

 12. Lillie says:

  lovely snow images

  Lillian Spibey Photography

Comments are closed