THE EBBA Z COLLECTION

 

Hej på er! Vaknade just efter en väldigt behövd sovmorgon! Har fått obehagligt lite sömn den senaste veckan tack vare mitt trånga schema, och nu är det dags för nästa projekt- lanseringen av min kollektion! Jag har jobbat med den ända sedan i våras och nu när jag äntligen får se resultaten känner jag mig mer än nöjd. Inget exakt datum är satt än men räkna med att det kommer ske inom de närmsta veckorna. Här ovan kan ni se några av mina allra första skisser och inspirationsbilder. Nu när jag ser tillbaka på dem kan jag faktiskt konstatera att jag har hållit mig till min första plan väldigt mycket. Vad tycker ni- ser det lovande ut?

 

Hello there! I just woke up just after a very needed long night’s sleep! I’ve got uncomfortable little sleep the past week thanks to my tight schedule, and now it’s time for the next project- the launch of my own collection! I’ve been working on it since last spring and now that I finally get to see the results, I feel more than satisfied. No exact launch date is set yet, but it will happen within the next few weeks. Here above you can see some of my very first sketches and inspirational images. Now that I look back on them, I can actually say that I’ve stuck to my initial plan very much. What do you think- does it look promising?

5 responses to “THE EBBA Z COLLECTION

 1. JOSEFIN says:

  Så snyggt!

 2. chi says:

  WOO I’M SO EXCITED! i really hope they will make things in smaller sizes than your iwearsin collection 🙁

 3. emma says:

  Ser jättebra ut!! Du är ju svinbegåvad så det kommer bli hur bra som helst, ser fram emot att få se slutresultatet!

 4. emma says:

  Ser jättebra ut!! Du är ju svinbegåvad så det kommer bli hur bra som helst, ser fram emot att få se slutresultatet!

 5. Mayflower says:

  Looks great so far, I’m SO exited!! But, as said in another comment, I really hope there will be smaller sizes available!

Comments are closed