THE 60’S ARE BACK

NU är jag hemma i lilla fina Umeå igen! Medan jag byter ut berlin-packningen i min väska mot festival-packning (yes, imorgon bär det av mot stadsfesten och Håkan!) så tycker jag att ni ska kolla in min senaste FC-artikel som handlar om min favvo-trend denna sommaren. 60-talet! Har ni kritik eller tips tar jag förresten gärna emot det, jag är ju ganska oerfaren inom artikel-skrivande (men fy tusan vad kul det är!) så jag har en hel del kvar att lära. Kram!

 

Now I’m home in Umeå again! While I’m replacing the berlin-packing in my bag for festival-packing (tomorrow it’s off to a music festival to see one of my favourite artists, Håkan Hellström) I think you should check out my latest FC article! It’s about my fav trend this summer. the 60’s! It’s in swedish but you can still get inspired by the pictures and use google translate to read the text. I would love to get tips or critisism since I’m pretty new with this article-writing and still have alot to learn! Hugs!

4 responses to “THE 60’S ARE BACK

 1. Kelly says:

  I LOVE the 60’s too! ?

 2. Niki says:

  Ahh, I love the 60’s! So bright and colourful 🙂

 3. Johan says:

  Älskar 60-talet. Modsstilen, soulmusiken och den tidiga reggaen m m. Skriver om musik från den tiden i min blogg.

 4. Jessica says:

  you look so gorgeous! love the 60s

Comments are closed