TÄVLING I SAMARBETE MED AMERICAN COLLEGE!

Nu har jag fått möjligheten att i sammarbete med American College lotta ut en av deras übersnygga Varsity jacket (värde: ca. 1500 spänn)! Meningen var att jag skulle lägga in en snitsig widget på bloggen men det funkade inte som det skulle, så istället klickar ni på bilden ovan för att delta. Klicka sedan på “play and win now” i tävlingsrutan och fyll i namn och mail. OK? Lycka till nu vänner!

Translate: Click the picture to get the chance to win a Varsity jacket from American College (value: 170 euro’s)! The competition will run until 25/04/11. Good luck guys!

11 responses to “TÄVLING I SAMARBETE MED AMERICAN COLLEGE!

 1. Eda S says:

  OMG va heetaa 8D
  Mpste vinna en!!!!!!!!!

  Du är sjuuukt fotogenisk , både ansikte och kropp, sjukt fin är du!!

 2. SOFIA says:

  VIll så gärna vara med och delta. Klickade mig in men hittar inte där det står play now. Ha en fin kväll KRAM

 3. Ebba Zingmark says:

  SOFIA: Scrolla ner till den fyrkantiga widgeten som ligger under bilden av min header (lätt att missta för en reklam). Där står det “Play and win a Varsity jacket” och under den texten är knappen med “play now”, som du alltså ska klicka på 🙂

 4. malin r says:

  Helt galet fin, har tävlat och nu är det bara att hoppas!!

 5. Amanda u know says:

  Shieeet va snygg!

 6. Maria says:

  gud vad snygga det är!! 🙂
  skulle man skriva in sitt namn typ i en liten grå ruta? för det gjorde jag 🙂

 7. lina says:

  hej, jag funderade på min pojkvän söker en sån där jacka men om jag skulle vinna, kan man välja mellan kille eller tjej jacka då? eller blir det en tjej som jag är tjej? 😛 tänkte om man kunde överraska!

 8. Ebba Zingmark says:

  Lina: Absolut kan du välja en killjacka om du hellre vinner en sån! 🙂

 9. Ellen - ellastankar.blogg.se/f says:

  Varför missar jag alltid alla bra tävlingar 🙁

 10. Ellen - ellastankar.blogg.se/f says:

  Svar: AH tack för infon 🙂 Jag läste automatiskt 25/3 och tänkte, attans det var ju igar 😉 Tack igen!

  Kul förresten att fa en kommentar i sin blogg fran Sveriges bästa modebloggerska 🙂 🙂

 11. Elin says:

  jag tror iaf jag är med och tävlar 😛 haha, hoppas jag gjorde rätt

Comments are closed