TÄVLING- AUSSOME YOU!

Ni minns kanske att jag ska delta i ett sammarbete med Ausse som kallas “Aussome You”? (inte? klicka här). Mitt uppdrag var att plocka fram ett citat som representerar mig själv, och jag valde “think of fashion as a toy- play with it!” som hoppade ut ur min mun i en intervju för några veckor sedan. Så här i efterhand tycker jag att det passar mig himla bra. Citatet kommer att tryckas på en fin Shilling-väska i vegetabiliskt läder (perfekta festivalväskan med plats för Iphone och småprylar!).

Nu är det dags för er att få ta del av detta grymma samarbetet! Jag har ju avslöjat mitt citat, så nu vill Aussie och jag veta vad NI står för! Tänk ut ert bästa citat och maila in det till aussie@jungrelations.com och märk mailet med mitt namn. Har du en blogg så länka gärna till den i mailet, så får vi se om just du blir utvald. Vi drar en vinnare nästa vecka, och denne vinner dels en likadan shilling-väska som jag gjort med mitt citat på, men får också komma på Aussome You-eventet i Stockholm den 26e april och träffa mig och My och Frida från modette, Frida Fahrman, Lowe Ohlsen med flera. Självklart får vinnaren ta med sig en vän! Ska bli jättekul att träffa er, så jag hoppas att så många som möjligt vill vara med och tävla!

5 responses to “TÄVLING- AUSSOME YOU!

 1. Nikki.L says:

  Hellllllllllllo! Do you have to be from Sweden to be a winner for this? Could you be from Australia?

 2. Alva says:

  Ska citatet vara ens eget? och gör det något om man inte åker till stockholm för jag kan absolut inte då 🙁

 3. gaia says:

  Hej!

  Jag undrar också om det är egna citat eller om man kan ta ett? antar att det är ens egna! 🙂

 4. Rebecka says:

  http://bohuslaningen.se/nyheter/elskapstavlingen/1.1574856-har-ar-bidragen-i-elskapstavlingen/1.1590677-djavulskt-fint-?pageNr=1#placeholder

  Snälla länka denna länk och be folk att rösta, rösta gärna själv med <3. Det är en tavla jag gjort som ska pryda elskåp i min stad, pengarna (som skänks bort för varje röst går dessutom till ett ställe där jag tillbringar mycket tid tillsammans med folk som har det svårt och på något sätt hamnar utanför i samhället.

 5. Ebba Zingmark says:

  Gaia och Alva: Det går bra med citat som man inte hittat på själv också 🙂

Comments are closed