Sugar and Spice

Variant no. 2 av nyårsklänningen från www.iwearsin.com. Magtröjan och flugan från monki, strumpor och kepa från lindex, skor från secondhand och läppstift från makeupstore.

Hej vänner, och oj vilken diskussion som drogs igång här nedan! Har läst varenda en av era kommentarer och svarat på så många jag kunnat. Som Gustav påpekade så är alla källor inte perfekta, men ni fattar ju min poäng ändå, några procent hit eller dit förändrar inte mitt statement. Tycker att det är hur kul som helst att se att jag faktiskt kunnat påverka såpass många också! Till er som ville ha några av mina favoritrecept så är detta, detta och detta lite av vad jag gillar att käka. Ha en fin kväll nu så hörs vi senare!

Translate: Hi guys, and wow what a discussion I started in my last post! I’ve read every one of your comments and answared as many as I can. I think it’s soo fun to see that I’ve managed to change some of your opinnions about vegetarianism. Have a nice day and I’ll talk to you later!

30 responses to “Sugar and Spice

 1. hanna says:

  så himla snyyyyyggg

 2. Laura says:

  du påminner mig om en mörkhårig taylor swift xd haha jag tyckte du var väldigt lik henne och jag inser att detta är en väldigt random kommentar, men ta det som en komplimang, taylor swift är ju söt! 🙂 Och btw, Fiiina kläder!

 3. Sandra says:

  Ebba, jag gillar att du stod upp för dig själv!
  Men samtidigt… Vi måste ju som ha djur och kött ätare i världen… Annars försvinner ju en stor del av det nuvarande ekosystemet. Vi kan inte gå tillbaka till det forntida.. Det är försent, och inom all industri så finns det jobb!
  Jag säger inte att man borde äta mer kött, men kanske att man borde komplitera upp det mer med vegetariskt. För det är faktiskt riktigt gott!
  Som typ KRAV, dom har ju sjukligt mycket regler/lagar om hur saker och ting får skötas. Enligt mig – mår alla bättre av mer närproducerad och kravmärkt/ekologisk mat!

 4. Lisa says:

  vackraaaaaaste flickan i världen!

 5. Jennie says:

  så fin så!

 6. Annie says:

  Jag gillar att du fortsätter argumentera och stå för din sak, och inte bara dissa dina läsare. Bra gjort! En lite fråga bara, på dessa bilderna, hur fick du till håret så? Grymt fint.

 7. STYLE CRUSH says:

  LOOKING GOOD! 🙂

 8. Ebba Zingmark says:

  Annie: Jag använder en wave maker från OBH nordica 🙂 Tackar!!

 9. ninetythree secrets says:

  dösnyggt!

 10. felicia says:

  awesome!

 11. jordii says:

  såå snyggt! 🙂

 12. Clara says:

  sjuktsnyggt!

 13. Ronja says:

  Alltså, gud, du är så sanslöst snygg

 14. Youngseo says:

  Ebba, ur so beautiful !!
  btw Do u have a sister or brother:)??

 15. Sandra says:

  Fan va snyggt! Gillar verkligen din stil! 🙂

 16. Youngseo says:

  Ebba, Why don’t you make your own video ?
  I want to hear your voice 🙂
  I read ur interview on lookbook
  but I really want to know more about you
  because I love you so much and I’m a big fan of you !!
  In my room there are so many pictures of you on wall

 17. Natha says:

  Så otroligt vacker du är och älskar ditt hår!

 18. Maryam says:

  LOVE how you’ve combined everything, and your shirt is amazing!

 19. JuLiA says:

  Hej! Jag undrar… Når du är på photoshoots, är det du som ¨finner upp¨ posana, eller är det dom som tar bilderna som visar dig hur du skall göra ting? :-))

 20. Ebba Zingmark says:

  Julia: Jag fotar ju väldigt mycket hemma, så om inte fotografen har något att tillägga kör jag bara på som vanligt, haha 🙂

 21. jude says:

  Hi !!
  I am a fan of your blog, your photos and you! I am a fashion photographer based in Paris and I would really like to meet you and you take a picture! you have great style, great 😉

  Where do you come from??

  Xoxo

 22. moa says:

  ebba! jag vill själv bli vegetarian, och jag vill såååå gärna veta om när och hur du blev det. och jag vill gärna veta hur du gör när du käkar middag, bor du hemma med familjen eller ensam ? om du bor med din familj, äter du samma fast utan kötttet eller gör du helt egen mat själv?
  svara gärna! 🙂

 23. Steph says:

  Hej!
  Jag har lite frågor om den klänningen och skulle vara väldigt tacksam om du besvarade dem!
  Hur mycket betalade du sammanlagt när du köpte den klänningen, blir det tull på det? Och är alltid så osäker på storlekarna men tänkte ta M, vad har du för storlek på din klänning? =)

  Tack på förhand!

 24. Ebba Zingmark says:

  Steph: Eftersom den var en gåva vet jag inte. Men kika på hemsidan, är ganska säker på att det står där! Min klänning är i S 🙂

 25. jennifer says:

  åh så fin! älskar kjolen!

 26. mathilda says:

  Gud vad du är duktig på att fota och grymt fina bilder (:

 27. Towe [towe.webblogg.se] says:

  snyggt! (:

 28. Anne-Hélène says:

  Great Outfit ;D

 29. Jeanette says:

  Men så bedårande du ser ut:)

Comments are closed